Een gezonde kat! Onze nieuwe producten staan nu live!

Een gezonde kat! Onze nieuwe producten staan nu live!

Je hebt het vast al gezien, maar onze webshop heeft een flinke opfrisser gekregen! De webshop is in een ander jasje gestoken met enorm veel nieuwe producten. In dit blog vertellen we je alles over waarom onze Poezenbazen deze keuze hebben gemaakt. Lees snel verder en ontdek al het nieuws wat we te bieden hebben!

Gezondheid van jouw kat

Elke poezenbaas wilt toch een gezonde kat?! De gezondheid van jouw beestje is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van geluk, maar je kunt hier zelf ook erg veel invloed op hebben. En hier willen wij je een handje bij helpen! Bij gezondheid denken we al snel aan gezonde voeding en veel beweging. Dit zijn erg belangrijke factoren, maar er is meer. Aandacht, huisvesting en verzorging zijn namelijk ook erg belangrijk. Van gezonde voeding tot shampoo en van supplementen tot speeltjes. Poezenbazen heeft het allemaal op één plek!

Shop online

Wat is er allemaal nieuw?

Beter gezegd: “Wat niet?”. Er zijn een hoop nieuwe categorieën toegevoegd aan de webshop om ervoor te zorgen dat jouw kat zo gezond mogelijk wordt en blijft! De categorieën staan vol met essentiële producten voor de verzorging van jouw kat. Denk bijvoorbeeld aan ontwormingsmiddelen, de leukste speeltjes, mooie kattenmanden en vergeet ook zeker de verzorgingsproducten die handig zijn na een operatie. Waar je ook naar op zoek bent, we hebben overal aan gedacht! 

Een glanzende vacht en een gezond gebit 

Jij wilt toch ook de mooiste kat van de buurt? We hebben verschillende soorten shampoo’s om ervoor te zorgen dat de vacht weer prachtig gaat glanzen. De shampoo’s hebben ook nog eens heerlijke geuren, zoals lavendel, eucalyptus en appel. Na het wassen de klitten gemakkelijk verwijderen? Hiervoor gebruik je de Glossy Gel en een van de borstels. Voor een stralend gebit gebruik je producten als een tandenborsteltandpasta en eventueel reinigingswater. Zo zorg je ervoor dat na al het kauwen het gebit van jouw kat er als nieuw uit ziet! Bij Poezenbazen bestel je online producten voor de verzorging van je kat.

Supplementen voor katten

Katten kunnen stress ervaren door bijvoorbeeld vuurwerk. Je wilt dan natuurlijk dat jouw kat zo snel mogelijk weer zen is. Hiervoor hebben we de perfecte supplementen. Dit heeft een positief effect op de gemoedstoestand. Merk je dat jouw kat last heeft van de spijsvertering? Probeer dan eens de producten van Excellent. Dit bevordert de werking van het maagdarmkanaal en versterkt het immuunsysteem van jouw viervoeter! 

Shop online

De beste voeding, beweging en accessoires bestel je online bij Poezenbazen

Als kers op de taart hebben we het lekkerste voer van Happy Cat. Speciaal gericht op de JuniorSenior of Adult kat. Zo zorg je voor de juiste voeding die perfect aansluit bij de leeftijd van jouw huisdier. Daarnaast wil je natuurlijk ook hij lekker in beweging blijft. Voor de muizenliefhebbers is er een ruim assortiment om uit te kiezen. Of rent jouw kat toch liever de hele dag achter een bal aan? Ze zijn er in alle vormen en kleuren! Na al dat spelen is het tijd om uit te rusten. Dit kan in de mooiste kattenmanden of op de heerlijke loungekussens!