Kattenhengel kopen voor jouw kat!

41 Product(en)

Ola! Ik ben Blauwe Rus Boppe en ik ben kattenspeelgoedinfluencer. Ik weet alles over kattenhengels en help jou bij het kiezen van het tofste vishengel voor jouw poes. Hieronder vind je de leukste hengels!

Sorteer op:

De leukste kattenhengel shop je hier!

Katten houden erg van het spelen met touwtjes, zeker als ze alle kanten op slingeren. Een kattenhengel vinden ze dan ook erg geinig. Zoek niet verder want het assortiment speelhengels van Poezenbazen kun je zeker weten je slag slaan. Poezenbaas Boppe weet precies wat jouw kat of poes leuk vindt en heeft de beste hengels voor je op een rij gezet.

Catfluencer Boppe: "Als speelse kat is geen speelgoed mij vreemd. En ik word helemaal gek als ik een hengeltje met een geinig knuffeltje er aan zie. Oehhhh, houd me vast, ik wil het pakkuh." 

Boppe heeft een selectie gemaakt van de leukste kattenhengels van dit moment. In het speelgoed aanbod van je kat kan een speelhengel echt niet ontbreken én voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Maak kennis met ons assortiment

Van kattenspeeltjes tot aan kattenmanden: Poezenbazen heeft het leukste assortiment aan producten voor jouw kat. Ook voor een krabpaal, kattensnacks of voer ben je in onze kattenwebshop aan het juiste adres! 

Houd Boppe's avonturen ook zeker in de gaten via ons blog, Facebook, Instagram en Pinterest.