usp-1
Snelle levering

Vandaag besteld = Voor 15u besteld, vandaag verzonden

usp-2
De beste kwaliteit

Keuze uit de beste merken

usp-3
Hulp nodig?

Mail: [email protected]

usp-4
Retourneren

Tot 14 dagen retourneren

Vlooienspray kat

1 Product(en)

Het beschermen van je kat tegen vlooien is essentieel voor hun gezondheid en welzijn. Vlooienspray is een effectieve methode om vlooien te bestrijden en voorkomt dat deze vervelende parasieten zich in de vacht van je kat nestelen.

Sorteren op: Meest bekeken
Flea Free - Omgevingsspray - bestrijding insecten - 400ml
Op voorraad
Flea Free - Omgevingsspray - bestrijding insecten - 400ml
€13,25

Is vlooienspray giftig?

Vlooiensprays zijn ontworpen om veilig te zijn voor gebruik bij katten, maar het is belangrijk om producten te kiezen die specifiek zijn geformuleerd voor katten en de gebruiksaanwijzingen nauwkeurig te volgen. Sommige sprays bevatten chemische stoffen die giftig kunnen zijn als ze verkeerd worden gebruikt. Lees altijd de etiketten en instructies en vermijd producten die permethrin bevatten, aangezien dit schadelijk kan zijn voor katten. Als je twijfelt over de veiligheid van een product, raadpleeg dan je dierenarts voor advies.

Wanneer is het verstandig om vlooienspray te gebruiken?

Vlooienspray is vooral handig in situaties waarin je snel moet ingrijpen bij je kat. Dit kan zijn wanneer je merkt dat je kat tekenen van vlooien vertoont, zoals krabben, bijten of rode plekken op de huid. Vlooienspray kan ook nuttig zijn als aanvulling op andere preventieve maatregelen zoals vlooiendruppels of vlooienbanden, vooral in perioden van verhoogde vlooienactiviteit of in huizen met meerdere huisdieren. Daarnaast kan vlooienspray gebruikt worden om vlooien in de leefomgeving van je kat, zoals manden, tapijten en meubels, te bestrijden.

Gebruiken van vlooienspray

Het gebruik van vlooienspray is eenvoudig, maar het is belangrijk om enkele stappen te volgen om de effectiviteit en veiligheid te waarborgen:

  • Schud de fles goed voor gebruik
  • Houd de spray op een afstand van ongeveer 30 cm van je kat
  • Spuit de vlooienspray gelijkmatig over de vacht van je kat, vermijd het gezicht, de ogen, en de mond
  • Masseer de spray voorzichtig in de vacht zodat deze de huid bereikt
  • Laat de spray opdrogen voordat je kat zichzelf likt of je de kat aait
  • Herhaal de behandeling indien nodig volgens de instructies op de verpakking

Hoe vaak mag je vlooienspray gebruiken?

De frequentie van het gebruik van vlooienspray hangt af van het specifieke product en de ernst van de situatie. Sommige sprays kunnen dagelijks worden gebruikt, terwijl andere slechts om de paar weken nodig zijn. Het is essentieel om de instructies op de verpakking te volgen en niet meer te gebruiken dan aanbevolen, om overdosering en mogelijke bijwerkingen te voorkomen. Als je niet zeker weet hoe vaak je de spray moet gebruiken, raadpleeg dan je dierenarts voor advies.

Vlooienspray voor kat online kopen

Vlooienspray koop je gemakkelijk online via poezenbazen.nl. Met een paar drukken op de knop kun je eenvoudig je bestelling plaatsen voor de vlooienspray. Zodra de bestelling binnen is sturen we deze zo snel mogelijk naar je op. Door vlooienspray te gebruiken, bied je je kat een snelle en effectieve bescherming tegen vlooien. Het kiezen van het juiste product en het zorgvuldig opvolgen van de gebruiksinstructies zorgt ervoor dat je kat comfortabel en vrij van parasieten blijft.