Kattenhalsbanden

7 Product(en)

Op zoek naar een halsband of tuigje voor jouw poes? Wij hebben een groot assortiment kattenhasbanden. Van leren halsbanden tot reflecterende tuigjes.

Sorteren op: Meest bekeken
vlooien-tekenband

Knock Off

vlooien-tekenband
€16,05
halsband en bijpassende armband met stipjes

Friendship Collar

halsband en bijpassende armband met stipjes
€28,50
halsband met strikje - roze

Pawise

halsband met strikje - roze
€4,65
belletje voor aan kattenhalsband

Pawise

belletje voor aan kattenhalsband
€1,35
halsband met strikje - blauw

Pawise

halsband met strikje - blauw
€4,50
smalle halsband met vlinders en giraffen - blauw

Pawise

smalle halsband met vlinders en giraffen - blauw
€3,50
halsband met vlinders  en giraffen - blauw

Pawise

halsband met vlinders en giraffen - blauw
€3,60

Halsbanden en tuigjes voor elke kat

Ben je opzoek naar een halsband, tuigje of harnas voor jouw poes of kater? Dan ben je bij Poezenbazen.nl aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment aan kattenhalsbanden voor elke kat. 

Een halsband voor een kat is ideaal voor katten die veel naar buiten gaan. Je kunt er bijvoorbeeld een naamplaatje aanhangen of een belletje. Sommige halsbanden bevatten zelfs een GPS-chip of hebben een usb-aansluiting, zodat je de route van jouw kat gewoon kunt volgen. #stalking

Ook kattentuigjes of harnassen kunnen een uitkomst bieden als jij meer grip wilt krijgen op jouw vliegensvlugge huisgenoot. Sommige kattentuigen hebben zelfs een looplijn! 

Kattenhalsbanden van verschillende materialen

Wij hebben kattenhalsbanden in allerlei soorten en maten. Voor de echte diva zijn er verschillende glitter en glamour halsbanden of halsbanden met hartjes. Naast halsbanden met hartjes voor je kat, zijn er nog tal van andere figuren.

Reflecterende kattenhalsbanden

Ook niet geheel onbelangrijk is dat jouw kat goed zichtbaar is in het donker. Een reflecterende halsband voor katten is zeker aan te raden als jouw kat veel buiten is. Daarnaast is de reflecterende halsband direct een signaal voor iedereen dat de kat een eigenaar heeft. Niet alle wilde katten worden even lief behandeld namelijk. 

Leren en nylon halsbanden voor katten

Iedere kat is anders en iedere kat reageert anders op verschillende soorten materialen. Gelukkig hebben wij kattenhalsbanden, -tuigjes en -harnassen in verschillende materialen. Voor de stoere katers hebben wij leren of nepleren halsbanden en tuigjes en voor de gevoelige poesjes zijn er nylon halsbanden. Zo zit er altijd een halsband bij die past bij jouw kat en waar jouw kat geen last van heeft!

Kattenhalsband snel in huis

Met een kattenhalsband of een tuigje is jouw kat nog beter zichtbaar. Bestel daarom jouw kattenhalsband vandaag nog in de online shop van Poezenbazen.nl. Als je voor 17:00 uur besteld, loopt jouw kat de volgende werkdag al veilig over straat. En dat wil je, toch?!