Kattenvoer: Om je pootjes af te likken

Je bent op zoek naar kattenvoer voor jouw kat. Onze voedingsexpert, rode kater Gin, helpt je hier graag bij. Hij is een echte foodie en volgt alle trends. Check hieronder zijn favoriete zakjes en blikjes kattenvoer.

Koop kattenvoer waar je kat gelukkig van wordt

Catfluencer Gin: “Welkom in mijn domein. Eten is wat ik doe en als je iets vaak doet word je er een expert in. Hmmm… Ik krijg ontzettend veel honger van al het lekkers dat hier op voorraad ligt! Beter geef je me snel een klein tussendoortje of beter, zet maar een hele zak klaar voor me!”

“Als foodie van Poezenbazen heb ik er een neusje voor welk kattenvoer de moeite waard is en wat beter meteen terug naar de afzender gestuurd kan worden. Een kat mag immers wel verwend worden en een afwisselend menu hoort daar zeker bij. Verwen ons dan ook met verse maaltjes kattenbrokken met zalm, sappige kip of heerlijke rund of kies eens voor smakelijk natvoer. En gooi wat lekkere groentjes in de mix voor de variatie. Met het beste kattenvoer maak je je kat super blij!”

De fijnste kattenbenodigdheden vind je bij Poezenbazen

“Als corpulente rode kater ben ik lekker eigenzinnig. Graag geef ik mijn ongezouten mening over alles wat vast en loszit, en wat ik in mijn mond kan schuiven. Kijk dus zeker naar mijn blogs en volg me op Instagram.”

Op Poezenbazen vind je naast kattenvoer ook kattensnoepjes, manden, speeltjes en krabpalen. Kortom, alles wat je voor je poes nodig hebt!

Tip: kijk regelmatig op deze pagina voor de nieuwste kattenvoer aanbiedingen!