Happy Cat kattenvoer: dit moet je weten!

Happy Cat kattenvoer: dit moet je weten!

Maak jij van jouw poes een Happy Cat? Kies dan voor de producten van Happy Cat! De producten van dit merk zijn toegevoegd aan onze webshop: gezond kattenvoer dat ook nog eens bijdraagt aan hoe vitaal jouw kat zich voelt. In dit blog vertellen onze Poezenbazen meer over de verschillende soorten kattenvoer van Happy Cat! Lees snel verder om al het lekkers voor jouw lieveling te ontdekken!

Junior, Adult of Senior? 

Bij het kiezen van het juiste kattenvoer voor jouw kat kan het handig zijn om de leeftijd van jouw kat mee te nemen in je beslissing. Voor de jonkies onder ons is Minkas Junior Care het perfecte product. Met zijn kleine brokjes en bron van vitaminen heeft jouw kitten geen enkel probleem deze lekkernij te verwerken en draagt het ook nog eens bij aan de groei. Jouw kittenbaas groeit in no-time tot een echte huistijger! Is jouw poes al wat ouder en klaar voor het echte werk? Dan vindt hij een bron van voedingsstoffen in de Culinary Land-Ente waarschijnlijk heel erg lekker! Is jouw kat al een beetje op leeftijd? Dan kan hij de extra eiwitten in de Senior Atlantik-Lachs wel waarderen!

junior happy cat minkas

Shop online

Voor de echte fijnproever: verschillende smaken kattenvoer

Is jouw kat dol op rundvlees of rent hij liever achter de vogeltjes aan in de tuin? Happy Cat heeft een breed assortiment aan smaken. Voor de liefhebber van rundvlees is Culinary Voralpen-Rind de aangewezen maaltijd. Naast de heerlijke smaak zit deze maaltijd ook vol voedingsrijke ingrediënten die een positief effect hebben op de gewrichten. Culinary Land-Geflügel heeft de malse smaak van gevogelte en de grote brokken zijn ook bevorderlijk voor het kauwen. Als jouw kat gek is op vis, dan is Culinary Atlantik-Lachs zeker aan te bevelen! Met het heerlijke kattenvoer van Happy Cat is er dus voor iedere poes wat wils!

Shop online

Spijsvertering, nieren en urinewegen

Kan jouw huisdier wel wat extra hulp gebruiken bij het verteringsproces? Probeer dan eens Sensitive Magen & Darm. Dit voedsel stimuleert de spijsvertering door de zachte samenstelling en is ook nog eens extra lekker doordat deze maaltijd is voorzien van een sausje. Voor stimulans van de nieren kan Sensitive Schonkost Niere een uitkomst zijn. Door het aangepaste proteïne- en mineralengehalte krijgen de nieren van jouw kat de perfecte ondersteuning. Minkas Urinary is ook een goede optie die  de urinewegen stimuleert door zijn verlaagd magnesium- en fosforgehalte. Ideaal wanneer de pH-waarde van de urine te hoog is.  

Kattenvoer sensitive schonkost niere

Shop online

Voer om haarballen te voorkomen

Net als bij de baasjes hebben sommige poezen ook net wat extra aandacht nodig. Wanneer jouw kat moeite heeft met het verwerken van haren kan het zijn dat hij regelmatig een haarbal uitspuugt. Minkas Hairball Control kan dan helpen dit te voorkomen door zijn extra ruwe vezels. Dit is voor je poes fijner, en scheelt jou het nodige poets- en boenwerk.

Kattenvoer speciaal voor de gesteriliseerde kat

Is jouw kat gesteriliseerd? Dan heeft hij minder calorieën nodig, maar wel genoeg voedingsstoffen. Sterilised Voralpen-Rind voldoet perfect aan dit dieet! Uitkomst? Een mooie slanke poes met een prachtig glanzende vacht. Natuurlijk hebben we nog meer producten die goed zijn voor de huid en vacht van jouw poes. Het ideale voedsel voor de perfecte conditie van de huid en een mooie glanzende vacht is Sensitive Haut & Fell. Jouw poes zal binnenkort stralend over straat lopen!

Kattenvoer sterilised voralpen rind

Shop online

Op dieet of toch duurzaam?

Kan jouw poes wel een dieet gebruiken? Sensitive Light is een heerlijk recept en bevat slechts 9% vet. Het ideale voer wanneer jouw huisdier wel wat kilootjes mag verliezen! Naast een slanke poes ook je steentje bijdragen aan het milieu? Dan is All Meat Kip & Kalkoen helemaal wat je zoekt! Deze lekkernij is gemaakt van biologische producten. Als je liever alle benodigde voedingsstoffen en verschillende smaken in één wilt hebben, probeer dan zeker de Minkas Perfect Mix. Dit is de perfecte samenstelling van al het lekkers wat Happy Cat te bieden heeft! 

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering