Natvoer waar je honger van krijgt!

24 Product(en)

Je bent op zoek heerlijk natvoer voor je kat. Onze voedingsexpert, rode kater Gin, helpt je hier graag bij. Hij is een echte foodie en volgt alle trends. Check hieronder zijn favoriete verse maaltjes.

Sorteer op:

De beste natvoer voor elke kat

Natvoer en diepvriesvoer voor katten bevatten veel verse ingrediënten, zoals eiwitten in de vorm van vlees en organen, groenten en koolhydraten. Voor de echt culinaire katten onder ons zijn dit de gerechten die je moet voorschotelen. En het mooie is dat deze maaltijden tjokvol zitten met alles wat goed voor je kat is, om gezonde spieren, botten en een mooie vacht te behouden.

Catfluencer Gin:"Druk, druk, druk. Die mensen zeggen de hele tijd dat ze het zo druk hebben. Ook te druk om voor mij een lekker vers gerechtje te bereiden? Nou zeg! Gelukkig zijn er hele lekkere alternatieven in de vorm van pakjes natvoer en verse diepvriesmaaltijden te bestellen. Dus ik hoef niet onder die drukdoenerij te lijden. Trouwens, ik verwacht wel aandacht na het eten, dat je het alvast weet."

Alles voor je kat vind je bij Poezenbazen

“Ja, daar ben ik weer. Gulzig heb ik het laatste hapje net verorberd. Dat smaakt naar meer. Alleen moet ik nu weer veel te lang wachten. Poehh... het leven als foodie is ook niet makkelijk. Ik ga maar snel aan de slag met een nieuwe blog en het posten op Instagram. Dan is het zo weer etenstijd!"

Op Poezenbazen vind je alles voor je poes, van kattenvoer en kattensnacks, tot mandenspeeltjes en krabpalen. Gewoon alles wat je maar kunt wensen!