Kattenshampoo

6 Product(en)

Je moet je poes wassen! Ja echt, en daarbij moet je wel de juiste producten gebruiken. Wij hebben een ruim assortiment aan kattenshampoo van merken als Beaphar, Hery, Vets Best en Beau Beau. Shop jouw kattenshampoo hier!

Sorteer op:

Kattenshampoo en vachtverzorging

Shampoo nodig voor je kat? Poezenbazen heeft een ruim assortiment aan shampoo en vachtverzorging voor jouw kat. Elke vacht vraagt om een ander soort shampoo. Wij hebben speciaal geselecteerde varianten kattenshampoo, zodat iedere kat de wasbeurt kan krijgen die hij verdient.

Kattenshampoo bevat ingrediënten die goed zijn voor de verzorging van de vacht. Deze bevat de juiste zuurgraad die bijdraagt aan een goed afweersysteem. Het is belangrijk dat je altijd kattenshampoo gebruikt, omdat de huid en de vacht van een kat anders reageert op overige shampoo’s, zoals de shampoo die poezenbaasjes gebruiken. Kies daarom jouw kattenshampoo altijd bewust. Wij helpen je graag met jouw keuze! 

Je moet je poes vaker wassen!

kAtTeN wAsSeN zIcHzElF t0cH? Dat klopt, katten hebben een prima afweersysteem en een kat kan zichzelf van nature goed schoonhouden. Bovendien hebben de meeste katten een hekel aan badderen. Toch is het in sommige gevallen beter als je je poes eens wat vaker wast!

Katten met langer haar moeten vaker in bad dan katten met kort haar. Komen de korte pittige onder ons even goed weg. Ook oudere katten die minder goed in staat zijn om in bad te gaan hebben vaker een wasbeurt nodig met kattenshampoo. 

Kattenshampoo en vachtverzorging online bestellen

Voor elke kat hebben wij speciaal geselecteerde kattenshampoo en vachtverzorging. Bestel jouw kattenshampoo vandaag nog voor 17:00 uur en ontvang het product de volgende werkdag in huis. En als je je kat dan toch zo wilt verwennen. Check dan ook onze kittige kattenspeeltjes