Alles voor een gezonde kat!

Alles voor een gezonde kat!

Elke poezenbaas wilt toch een gezonde kat?! De gezondheid van jouw beestje is natuurlijk ook een beetje afhankelijk van geluk, maar je kunt hier zelf ook erg veel invloed op hebben. En hier willen wij je een handje bij helpen! Bij gezondheid denken we al snel aan gezonde voeding en veel beweging. Dit zijn erg belangrijke factoren, maar er is meer. Aandacht, huisvesting en verzorging zijn namelijk ook erg belangrijk. Van gezonde voeding tot shampoo en van supplementen tot speeltjes. Poezenbazen heeft het allemaal op één plek!

Bekijk alle kattenvoer online

Een glanzende vacht en een gezond gebit 

Jij wilt toch ook de mooiste kat van de buurt? We hebben verschillende soorten shampoo’s om ervoor te zorgen dat de vacht weer prachtig gaat glanzen. De shampoo’s hebben ook nog eens heerlijke geuren, zoals lavendel, eucalyptus en appel. Na het wassen de klitten gemakkelijk verwijderen? Hiervoor gebruik je een van de borstels.

Supplementen voor katten

Katten kunnen stress ervaren door bijvoorbeeld vuurwerk. Je wilt dan natuurlijk dat jouw kat zo snel mogelijk weer zen is. Hiervoor hebben we de perfecte supplementen. Dit heeft een positief effect op de gemoedstoestand. Merk je dat jouw kat last heeft van de spijsvertering? Probeer dan eens de producten van Excellent. Dit bevordert de werking van het maagdarmkanaal en versterkt het immuunsysteem van jouw viervoeter! 

Bekijk alle katten supplementen

De beste voeding, beweging en accessoires bestel je online bij Poezenbazen

Als kers op de taart hebben we het lekkerste voer van Happy Cat. Speciaal gericht op de JuniorSenior of Adult kat. Zo zorg je voor de juiste voeding die perfect aansluit bij de leeftijd van jouw huisdier. Daarnaast wil je natuurlijk ook hij lekker in beweging blijft. Voor de muizenliefhebbers is er een ruim assortiment om uit te kiezen. Of rent jouw kat toch liever de hele dag achter een bal aan? Ze zijn er in alle vormen en kleuren! Na al dat spelen is het tijd om uit te rusten. Dit kan in de mooiste kattenmanden of op de heerlijke loungekussens!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering