Kattenbrokken die smaken naar meer!

164 Product(en)

Je bent op zoek heerlijke, voedzame kattenbrokken voor je kat. Onze voedingsexpert, rode kater Gin, helpt je hier graag bij. Hij is een echte foodie en volgt alle trends. Check hieronder zijn favoriete brokjes.

Sorteer op:

De beste kattenbrokken voor elk kattenras

Van kattenbrokken met een hoog vleesgehalte tot zachte kattenbrokken vol groenten, jouw kat bepaald zelf wat hij lekker vind. Vaak wordt hij erg blij van brokjes die speciaal ontwikkeld zijn voor zijn kattenras, levensfase of gezondheidswensen. 

Catfluencer Gin:"Kwalitatief goed eten, dat is wat ik wil, maar honger lijden daar houd ik niet van. Drie kleine brokjes in mijn voerbakje maken me erg verdrietig. Een goed gevulde kom goede brokken daar mag je me altijd wakker voor maken!"

De fijnste kattenbenodigdheden vind je bij Poezenbazen

“Ja, ik durf mezelf volslank te noemen. Mijn zorgvuldig geboetseerde Rubensvorm is een teken van levensgenieten. Als bourgondische kat vul ik mijn maagje graag met al het lekkers dat me wordt voorgeschoteld. En die ervaringen deel ik natuurlijk met jou in mijn blogs en op Instagram.”

Op Poezenbazen vind je alles voor je poes, van kattenvoer en kattensnacks, tot mandenspeeltjes en krabpalen. Gewoon alles wat je maar kunt wensen!