Voedingssupplementen voor jouw kat kopen?

Bij Poezenbazen vind je een ruim assortiment aan diverse voedingssupplementen voor jouw kat. Er zijn veel verschillende soorten voedingssupplementen voor zeer uiteenlopende klachten. Onze catfluencers hebben een selectie gemaakt in supplementen voor katten met verschillende toepassingen. Zo is er voor vrijwel iedere kat een geschikt voedingssupplement te vinden, om klachten te verhelpen of om preventief toe te dienen.

Gebitsverzorging

Lekker kauwen en ondertussen zijn gebit onderhouden. Dat kan met sticks van Matatabi. De Matatabiboom groeit in Azië, met name in China en Japan. Op katten hebben de gedroogde takjes van deze boom een zeer bijzondere uitwerking.  Er zit een stof waar katten lekker op kunnen kauwen, waar ze relaxt van worden en die ondersteunen bij het verzorgen van het gebit. Zo hebben we bijvoorbeeld Trixie Matatabi kauwstaven in het assortiment. Ook hebben we de Trixie Matatabi halters, die nog uitdagender zijn om mee te spelen! En de Puur natuur Matatabi kauwstaven zijn iets groter, voor de grotere katten onder ons.

Kattenkruid

Kattenkruid is onder katteneigenaren veel bekend. Dit kruid bevat diverse verschillende stofjes en oliën. Zo is Nepetalacton een van de oliën in kattenkruid. Dit is een olie met een milde hallucinerende werking. Het zorgt voor een echte gedragsverandering en katten worden er rustig en ontzettend vrolijk van. Bij Poezenbazen koop je een grootverpakking kattenkruid voor diverse toepassingen. Ook hebben we diverse kattenspeeltjes met kattenkruid (of catnip).  

Vitamines

Multivitamines kunnen voor katten helpen bij het gezond houden van de huid en vacht. Ook ondersteunen vitamines het immuunsysteem. Vitamines en mineralen, bèta-glucanen en oliën ondersteunen de gezondheid van jouw kat. Ook bij herstel van een operatie en bij stress kunnen vitamines helpen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Beaphar Beaphar multi-vit druppels die je dagelijks door het voer kunt mengen. Gimcat kaas pasta is een gezonde snack waar vrijwel iedere kat gek op is, vol met de nodige vitamines! Ook is er van Gimcat een multivitaminepasta waar maar liefst 12 vitamines aan toegevoegd zijn. 

Haarbalpasta

Heeft jouw kat veel last van haarballen of braken? Dan kan een natuurlijk voedingssupplement daar verandering in brengen. Zo bestaat er speciale haarbalpasta, die de natuurlijke uitzetting van ingeslikte haren bevordert. Gimcat malt-soft haarbalpasta extra bijvoorbeeld. Vol met natuurlijke ingrediënten en een extra hoog vezelgehalte. Dit stimuleert het transport van voedsel en de natuurlijke uitzetting van ingeslikte haren en onverteerbare elementen. 

Spieren en gewrichten

Heeft jouw kat last van spieren en/of gewrichten? Dit kan veel ongemakken veroorzaken. Die ongemakken zijn zeker niet altijd nodig en zijn in vele gevallen ook gemakkelijk te verhelpen. Ook voor supplementen voor spieren en gewrichten voor jouw kat kun je bij Poezenbazen terecht. Zo hebben we diverse gels in het assortiment die bijdragen aan soepele spieren en gewrichten bij katten. Vets best multi-system support gel bijvoorbeeld, en de Vets best muscle+joint support gel

Voedingssupplementen voor katten koop je bij Poezenbazen!

Of je nu op zoek bent naar een voedingssupplement voor jouw kat om klachten te verminderen of om preventief te gebruiken. Bij Poezenbazen ben je altijd aan het juiste adres! Onze catfluencers testen onze producten uitvoerig voordat ze in het assortiment terecht komen. Hoge kwaliteit is dus gegarandeerd! Jouw voedingssupplementen voor katten koop je dus gemakkelijk en snel bij Poezenbazen.nl!