Kattenkleding: jouw kat on fleek

4 Product(en)

Kleding voor katten? Jazeker! Wij verdienen het ook om ons mooi en skattig aan te kleden en als echte catfluencer moet je er iedere dag nou eenmaal op en top uitzien.

Sorteer op:

Jouw kat ‘on fleek’ met onze kattenkleding 

Of je nu de kou gaat trotseren en een warme jas nodig hebt of als je gaat skiën en je wilt je prachtige ogen beschermen. Bij Poezenbazen shop je handige en grappige kleding voor katten! "Zo shop je een echte skibril voor katten want je wilt natuurlijk niet dat je wimpers door elkaar waaien door de wind tijdens het skiën" zo tipt catfluencer Boppe. Maar ook een stoere camouflage jas voor katten behoort tot het assortiment. 

Functionele kattenkleding

Natuurlijk hebben we grappige producten in ons kattenkleding assortiment, waaronder skibrillen voor katten. Maar wist je dat in veel gevallen kattenkleding ook echt een functie heeft? Bijvoorbeeld wanneer jouw kat of poes een operatie heeft gehad. In plaats van zo’n onhandige lampenkap, kunnen ze ook een soort rompertje dragen. Dit voorkomt dat de kat aan eventuele wondjes krabt, bijt of likt. Dit komt de genezing ten goede! En een ander bijkomend voordeel is dat ze niet overal tegenop lopen, maar lekker vrij kunnen bewegen.

Romper voor na een operatie 

Het Poezenbazen kattenkleding assortiment bestaat uit diverse rompertjes voor na een operatie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Recovery Suit in camouflage print? Ook het Trixie shirt voor na een operatie is een operatiehesje wat gebruikt kan worden om bijten, likken en krabben te voorkomen. Het mooie aan deze variant is dat de kat gewoon de kattenbak kan blijven gebruiken om zijn behoefte te doen! 

Shop kleding voor katten en meer kattenspullen bij Poezenbazen

Naast functionele kleding voor jouw kat of poes shop je bij Poezenbazen nog veel meer leuke kattenspullen. Denk maar aan heerlijke kattenmanden, veilige reismanden, de leukste kattenspeeltjes, de beste krabpalen, de coolste drink- en voerbakken en zelfs drinkfonteinen

Bij Poezenbazen scoor je altijd!