SuperCleaners - Groene aanslag verwijderaar - Sipro Uniquat - 5L

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€49,99

Levertijd

Voor 15u besteld, vandaag verzonden

Verzendkosten

Gratis bezorging

Op voorraad
  • Voor 15:00 besteld = vandaag nog verzonden
  • Standaard 30 dagen bedenktijd
  • Klantbeoordeling 8,9/10
  • Gratis verzending vanaf € 49,-

Productinformatie

TOEPASSING

De Sipro Uniquat Super groene aanslag verwijderaar is geconcentreerd en rekent snel af met alle vormen van groene aanslag op o.a. trottoir, oprijlaan, gevels, zonwering, hout, (tuin)meubilair en overige oppervlakken. Na gebruik hoeft u niet te schrobben of na te spelen en binnen 36 uur is de groene aanslag verwijderd. Vóór gebruik het product aanlengen met water. Dit product is biologisch afbreekbaar. Product spuiten of gieten met een oplossing van 250 ML op 10 liter water. Na gebruik niet naspoelen of borstelen. Het product dient uitsluitend toegepast te worden in droge periodes zonder regen en bij een temperatuur van 10 graden Celcius.

GEBRUIKSAANWIJZING

Verdun het product met water tot een verhouding van 1:40L, oftewel een 2,5% verdunning. Wij adviseren om het product te gebruiken in een rugspuit of in een SUPER Sprayflacon. Spray het product vervolgens op de groene aanslag. Let op: Breng de Super Groene aanslag verwijderaar in een droge periode (zonder neerslag) aan. Laat het product vervolgens 1 tot 2 dagen inwerken waarna het resultaat zichtbaar zal worden.

*Bij zeer zware vervuiling kunt u na het aanbrengen van de groene aanslag verwijdereraar op uw groene aanslag, kort schrobben om de werking te versnellen.

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

SuperCleaners SuperCleaners - Groene aanslag verwijderaar - Sipro Uniquat - 5L
SuperCleaners SuperCleaners - Groene aanslag verwijderaar - Sipro Uniquat - 5L

€49,99