usp-1
Snelle levering

Vandaag besteld = Voor 15u besteld, vandaag verzonden

usp-2
De beste kwaliteit

Keuze uit de beste merken

usp-3
Hulp nodig?

Mail: [email protected]

usp-4
Retourneren

Tot 14 dagen retourneren

Kattenbak geurverwijderaar

1 Product(en)

Een kattenbak kan een bron van onaangename geuren worden door de bacteriën die zich in de urine en ontlasting van je kat bevinden. Deze bacteriën breken organische stoffen af en produceren geuren die zich snel kunnen verspreiden.

Sorteren op: Meest bekeken
SuperCleaners - Kattenbak geurverdrijver - Geurverwijderaar - Kattenbak verfrisser - 2 stuks 500 ml
Op voorraad
SuperCleaners - Kattenbak geurverdrijver - Geurverwijderaar - Kattenbak verfrisser - 2 stuks 500 ml
€19,99

Is het verstandig om je kattenbak te reinigen en om de hoeveel tijd?


Ja, het is absoluut essentieel om je kattenbak regelmatig te reinigen. Door de kattenbak regelmatig schoon te maken, voorkom je dat bacteriën zich ophopen en de geur zich verspreidt. Het wordt aanbevolen om de kattenbak minstens één keer per dag te verschonen en de bak wekelijks grondig te reinigen.

Wat doet een kattenbak geurverwijderaar?


Een kattenbak geurverwijderaar is speciaal ontworpen om de onaangename geuren die uit de kattenbak komen effectief te neutraliseren. Door het gebruik van krachtige enzymen worden de organische stoffen afgebroken die verantwoordelijk zijn voor de geur, waardoor de lucht fris blijft.

Bijzondere formule op basis van enzymen van


De kattenbak geurverwijderaar van SuperCleaners maakt gebruik van een unieke formule op basis van enzymen die specifiek zijn ontwikkeld om kattenbakgeuren te bestrijden. Deze krachtige enzymen dringen diep door in de kattenbak om de geur bij de bron aan te pakken, waardoor je een langdurig fris resultaat krijgt.

Stank weg en een verfrissende parfum


Naast het elimineren van onaangename geuren, voegt de kattenbak geurverdrijver van SuperCleaners een subtiele, aangename geur toe aan de kattenbak. Hierdoor blijft de kattenbak niet alleen fris ruiken, maar wordt ook een aangename geur verspreid.

Koop de kattenbak geurverwijderaar


Wil je voorgoed afrekenen met vervelende kattenbakgeuren? Probeer dan nu de kattenbak geurverwijderaar van SuperCleaners! Met zijn krachtige enzymatische formule neutraliseert het niet alleen ongewenste geuren, maar laat het ook een aangename geur achter. Zeg vaarwel tegen kattenbakgeuren en geniet van een frisse omgeving voor jou en je kat!