Dit zijn de leukste paascadeaus voor jouw poes

Dit zijn de leukste paascadeaus voor jouw poes

Het is weer bijna Pasen! Bij Pasen denken we aan bergen chocolade-eitjes, een lekker uitgebreid paasontbijt en aan ouderwets eieren zoeken. En de vrije dagen die we erbij krijgen, vinden we ook alles behalve erg. Maar genoeg over ons, tijdens Pasen mogen onze trouwe viervoeters net zo goed verwend worden. In dit blog vind je de leukste paascadeaus die jouw poes meer dan verdiend heeft. 

1. Extra veel aandacht voor jouw poes 

Met de één of misschien zelfs wel twee vrije dagen die je krijgt, heb je extra tijd die je door kunt brengen met jouw poes. En hoe kun je deze tijd beter besteden dan door samen te spelen? Precies, iets beter is er niet. Met deze leuke Trixie speelhengel met catnip hebben jij en je kat uren speelplezier. De hengel bestaat uit een visje van jute-achtig polyester wat gecombineerd is met een staart van veren. En doordat het speeltje voorzien is van catnip, zal jouw kat helemaal door het dolle heen zijn. Speelplezier gegarandeerd! Het speeltje heeft een grove structuur en een wat groter formaat, waardoor deze hengel óók geschikt is voor de wat grotere poes.
 

speelhengel-kat-met-catnip

2. Een ei-catcher voor in huis

Van al dat spelen wordt je poes moe. Met de handgemaakte kattenmanden van Sunny Baskets geef jij je poes een fijne plek om in te rusten. Door de hippe uitstraling passen de manden in elk interieur en is het een echte ei-catcher voor je huis. Ze zijn verkrijgbaar in de maat S tot en met XL en we hebben ze in 6 prachtige kleuren: okergeel, grijsgroen, avocado, blush, terracotta en charcoal. Zo is er gegarandeerd een mand die past bij jouw kat én interieur! Wil je liever een andere ei-catcher? Check dan ons blog over de 10 stijlvolste kattenproducten voor ieder interieur.

 sunny-baskets-gehaakte-kattenmand-okergeel

3. Samen snoepen 

Wij aan de chocolade-eitjes, je poes aan een krokante kattensnack. Wel zo eerlijk toch? De Catisfactions snoepjes hebben een smakelijk, zachte vulling en door de waanzinnige smaaksensatie zijn ze onweerstaanbaar voor iedere kat. Het is ook nog eens gezond snoepen, want ieder snoepje bevat minder dan 2 calorieën! Zijn die viervoeters van ons nog eens gezonder bezig dan wij. 

catisfactions-catisfactions-kip

4. Samen uit, samen thuis 

Houdt jouw kat ervan om af en toe een blokje om te gaan? Een halsbandje voor jouw poes of kat kan dan niet ontbreken. Ten eerste kunnen mensen dan zien dat jouw kat een poezenbaas heeft en ten tweede kan een het dragen van een halsband van levensbelang zijn. Sommige kattenhalsbanden reflecteren namelijk in het donker. Hierdoor is jouw kat beter zichtbaar op straat dankzij een halsband of tuigje. Daarnaast hebben we ook té leuke halsbanden met een patroontje. Zo krijg jij meteen de lentekriebels!

 trixie-halsband-kat-mimi-print-kattenkop

5. Krabben in stijl 

Haal de lente in huis door zachte pasteltinten te gebruiken. Deze lila gekleurde krabpaal van Trixie past hier mooi bij. Deze compacte krabpaal is voorzien van sisal om de nagels aan te slijpen en is nóg interessanter voor jouw poes door de extra speeltjes. Aan de bovenzijde is een pluche balletje aan een touwtje bevestigd en aan de voet zit een veer met eveneens een pluche balletje. En wist je dat op alle krabpalen 10% korting zit? Gebruik de code krabbenmaar in je winkelmandje en laat jouw huistijger krabben in stijl! Wees er snel bij, de actie loopt tot en met 1 april 2021. 

trixie-junior-krabpaal-poot-lila

6. Peek a Bird!

Wil jij als poezenbaas lekker een blokje om en genieten van het lenteweer? Zorg dan dat je kat genoeg afleiding heeft, zodat hij niet de boel op stelten zet terwijl jij weg bent. De Peek-a-Bird van Petsafe is hiervoor de perfecte oplossing. Dit leuke elektronische vogeltje is uitgerust met een veer die onvoorspelbare bewegingen maakt en aan diverse kanten uit het vogeltje tevoorschijn komt. Je kunt ‘m instellen op twee standen: een eenmalige speelstand, waarbij het speeltje zichzelf na tien minuten uitzet en de speelstand voor een hele dag. Hierbij gaat het speeltje telkens tien minuten aan, om zich vervolgens twee uur uit te schakelen. Het vogeltje is echter voorzien van een bewegingssensor: indien jouw poes tijdens de rustperiode er langs loopt, begint het speeltje automatisch weer te bewegen. Zo blijft jouw kat lekker bezig als jij niet thuis bent! 

kattenspeeltje-petsafe-peek-a-bird

Fijn paasweekend van Poezenbazen!

Met deze leuke cadeautips kan het niet anders dat jij en je poes samen een heerlijk paasweekend tegemoet gaan. Bestel jouw paascadeaus gemakkelijk en snel in onze webshop. En weet je wat nog beter is? Je krijgt een gratis (speel)doos bij verzending van de producten! Waar wacht je nog op? Fijn paasweekend!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering