Dit zijn de 5 leukste kleine krabpalen voor jouw kat!

Dit zijn de 5 leukste kleine krabpalen voor jouw kat!

Op zoek naar een kleine krabpaal? Wij snappen je want, een kleine krabpaal (tot zo'n 100 centimeter) past perfect in huis en staat nagenoeg niet in de weg. Wij hebben de vijf leukste kleine krabpalen handig voor je op een rij gezet in dit blog. Op zoek naar een middelgrote krabpaal, design krabpaal of een krabpaal voor een Maine Coon? Ook daarvoor ben je bij Poezenbazen natuurlijk aan het juiste adres. 

1. De cactus krabpaal

Op zoek naar een mooie, trendy krabpaal die ook leuk staat bij je interieur? Dan is deze Designed By Lotte Krabpaal Cactus perfect! Door het stevige manilla touw, de verzwaarde bodemplaat en het mooie design zullen jij en je kat er veel plezier van hebben!

 

2. De karlie krabpaal

Hóé leuk is deze multifunctionele krabpaal?! Jouw huisdier kan zich helemaal uitleven op de, met sisal bekleedde, krabpaal. Daarnaast heeft de krabpaal een holletje en een plateau waar jouw kat zich kan terugtrekken om een heerlijk dutje te doen. Deze Karlie krabpaal amethyst grijs basic line biedt dus alles wat jouw kat nodig heeft!

3. De Gosford krabpaal

Deze Happy Pet Nature First Gosford krabpaal is ideaal voor kittens en kleine katten. De krabpaal is gemaakt van sisal en zeegras. Door de veer die deze krabpaal bevat kan jouw kat naast het kort en scherp houden van de nageltjes ook lekker spelen!

Psst... spray een beetje catnip op de krabpaal om de krabpaal nog aantrekkelijker te maken! ;) 

4. De 2-delige golf krabplank

Wil je liever een krabplank die geschikt is voor grote katten? Dan is deze mooie Trixie krabplank golf 2-delig voorzien van kattenkruid een aanrader! De golfvormige krabplank is gemaakt van stevig karton. En bestaat uit twee delen die ook los van elkaar te gebruiken zijn, zo kan jou kat ook in of op de delen liggen!

5. Het croci kattenhuis

Een krabhuis voor de kat, dat wil toch iedereen! Het huis is gemaakt van karton en heeft aan de binnenkant een krabvlak. Het ziet er niet alleen leuk uit door de print, maar het geeft jouw kat ook het gevoel om veilig te kunnen krabben. 

Kleine krabpaal kopen

Enthousiast geworden? Bij Poezenbazen shop je direct online de leukste krabpalen. Handig is dat we jouw krabpaal snel leveren zodat je hem snel in huis hebt. Ook voor kattenmanden, kattenluikjes, kattenspeeltjes en kattenbakken ben je bij Poezenbazen aan het juiste adres!  

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering