Middelgrote krabpalen

17 Product(en)

Op zoek naar een oplossing om jouw meubels te redden? Kies dan voor een van deze mooie krabpalen voor je kater of poes. Elke krabpaal is uitvoerig getest door onze catfluencers.

Sorteer op:

Diverse varianten middelgrote krabpalen

Zoals je weet is elk kattenras uniek. Qua uiterlijk, karakter, maar ook gewicht en afmetingen. Zeker met het gewicht, de lengte en het speelgedrag moet je rekening houden bij het uitzoeken van een mooie krabpaal voor jouw poes. Voor kattenrassen die pakweg 5 tot 7 kg wegen is een middelgrote krabpaal geschikt, heb je een zwaardere kat dan raden we je aan te kijken bij de categorie Maine Coon krabpalen die geschikt is voor Maine Coons en Ragdolls. Is jouw poes kleiner uitgevallen dan zijn  er superschattige kleine krabpalen te vinden.

De middelgrote krabpalen zijn in diverse, leuke varianten te vinden van kartonnen krabmeubels tot heuse krabtorens.

Waarom kiezen voor een middelgrote krabpaal?

De middelgrote krabpalen in ons assortiment zijn speciaal geselecteerd voor katten van een gemiddeld formaat, dus de meeste kattensoorten vallen hier onder. Daarnaast zijn ze geschikt voor kleinere katten, dus super ideaal als je twee katten in huis hebt. Gemiddeld klinkt negatief en dat is het zeker niet. Verras je kat met een prachtig speeltoestel en geniet van de brute kracht die hij er op los zal laten!

Goed bevonden door een enthousiast testpanel

Een middelgrote krabpaal is natuurlijk pas echt geschikt als deze uitvoerig is getest (en goedgekeurd) door experts uit het vakgebied. Nou, dan hebben we mooi nieuws voor je. Onze catfluencers hebben elke paal van onder tot boven en van links tot rechts bestudeerd, lekker er aan gekrabt en overal aan geslingerd. De krabpalen die je in dit assortiment terugvindt zijn allemaal geschikt voor een blije, speelse kat die er van houdt zijn nagels er in te zetten.

Middelgrote krabpaal online bestellen

Bekijk onze selectie middelgrote krabpalen en bestel direct gemakkelijk en snel online via Poezenbazen.nl. Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur? Dan verzenden we deze dezelfde dag nog.