Kattenluik kopen? Bekijk de beste kattenluiken!

33 Product(en)

Je wilt een kattenluik kopen voor je kat. Goed idee! Een kattenluik maakt het namelijk mogelijk voor je kat om gemakkelijk naar binnen en buiten te gaan. Onze catfluencers hebben een selectie gemaakt van de beste kattenluikjes.

Sorteer op:

Handig kattenluik kopen?

De meeste catfluencers bij Poezenbazen hebben een 24/7 lakei die de deur voor hen opent. Maar wat als deze er een keer niet is? Dan is zo'n kattenluik plaatsen toch erg handig! 

"Een kattenluikje brengt het beste van binnen naar buiten en het fijnste van buiten naar binnen."

"Het is als een poort tussen binnen en buiten. Echt feng shui!"

Beste kattenluik: Kattenluik chip, sensor of draaiknop?

Er zijn verschillende soorten kattenluiken en de keuze voor het model bepaald of en hoe je deze dicht kunt maken. Zo zijn er exemplaren die handmatig op slot gezet kunnen worden voor katten voor één richting of helemaal dicht natuurlijk. Ook zijn er modellen die enkel opengaan als er een kat met een chip of magneetje langs een sensor gaat. Hiermee kan je het verkeer goed reguleren en voorkom je dat andere dieren of katten binnen kunnen komen.

Uit verschillende merken en uitvoeringen kan je de juiste keuze maken. Een kattenluikje voor een buitendeur moet bijvoorbeeld goed geïsoleerd zijn (anti tocht kattenluik), een kattenluik voor een grote kat, zoals een Maine Coon, moet wat sterker en groter uitgemeten zijn en een luik die in een glas geplaatst gaat worden moet daarvoor ontworpen zijn. Op de productpagina's bij elk kattenluikje vind je de producteigenschappen, op basis daarvan kan je bepalen welke kattenluik je het beste kunt bestellen.

Alles voor je kat online shoppen

Ook voor krabpalen, kattenspeeltjes en kattenvoer ben je bij Poezenbazen aan het juiste adres! Check anders ook even ons blog als je benieuwd bent wat onze Catfluencers dagelijks meemaken.