Krabplank

35 Product(en)

Bij Poezenbazen hebben we voor elk kat een krabplank. Je vind bij ons krabplanken waar jouw kat graag zijn nagels in wilt zetten. Krabben maar!

Sorteer op:

Een krabplank voor jouw kat 

De kat krabt de krullen van de trap! Dat is dus precies wat je niet wilt, maar helaas kom je er niet onderuit. Het is nu eenmaal zo dat een kat graag aan de haal gaat met jouw meubels, tapijt of behang wanneer het tijd is om te slijpen! En jouw meubels hoeven geen krabmeubels te worden, toch? Wat kun je doen als jouw tijger toch zijn nagels in je meubels zet? Koop een krabplank! Anders sla je de plank volledig mis. 

Waar is een krabplank goed voor?

Ooo, shit! Het pedicure uurtje van jouw huistijger is weer van start gegaan. In de verte hoor je een ratelend en krassend geluid, je weet per direct dat jouw favoriete designer stoel is ondergaan aan de klauwen van je kat. Want ja, op dat moment zijn het gewoon klauwen! En juist daarom is die krabplank van groot belang, want katten krabben nu eenmaal. Zoals onze catfluencers aangeven, het draait allemaal om verzorging. Met een krabmat of krabkarton kun je ervoor zorgen dat het pedicure moment van jouw kat goed is geregeld. 

Wat voor krabplank kies ik dan? 

Krabplanken zijn meestal gemaakt van karton, hout en sisal. Daar kan je kat zijn nagels goed in kwijt. Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben we alle krabplanken aan een pittige stress test onderworpen. We hebben zoveel keuze bij Poezenbazen dat we een paar krabplanken graag even uitlichten, zo weet je gelijk welke plank het beste past bij jouw kat. 

We beginnen met de Krabplank Sisal Assorti dit is de perfecte, compacte krabplank, lekker makkelijk en ideaal om op te hangen of neer te leggen. Ga je liever voor een naturel look (hiermee bedoelen we dan niet je gezicht), dan ga je voor de Krabplank Sisal Naturel. Last but not least is de Trixie krabplank van karton met 2 ballen, je hebt dan gelijk een spel waardoor jouw kater of poes ook nog eens kan spelen. Zo zorg je ervoor dat jouw meubels, behang of tapijt veilig zijn voor nagels van jouw kat. Score! 

Catfluencers Ike & Yuna: "Jezelf netjes verzorgen vinden wij heel normaal. Met een krabplank zorg je ervoor dat je nagels voldoende slijten en er altijd verzorgd uit zien. Het is dan ook niet meer dan normaal dat je poezenbaas een plankje voor je aanschaft!" 

Een speciale krabplank voor je hoek

Een ongeluk zit in een klein hoekje! Wist je dat krabplanken in allerlei vormen en maten worden gemaakt? Zo ook de hoek krabplank. Lekker woord he? Deze krabplank is speciaal gemaakt voor die saaie hoeken in je huis. Laat jouw kat dus alle hoeken van de kamer maar eens zien, zo weet je zeker dat jouw bank, behang en andere dure meubels gespaard blijven! 

Verwen je kat nog meer!

Het leven van een kat is ook niet gemakkelijk. Elke dag maar weer mooi zijn voor het baasje en je altijd schattig gedragen... Dan verdien je wel een mooie kattenmand, een lekker hapje uit een design voerbakje en de mogelijkheid om lekker te ravotten op een krabpaal

Een online krabplank kopen doe je bij Poezenbazen

Ben je op zoek naar de perfecte krabplank? Dan zit je goed bij Poezenbazen. We hebben voor elke kat de perfecte plank. Staat jouw kat graag op de planken of heeft jouw poes misschien wel plankenkoorts, het maakt allemaal niet uit want onze krabplanken zijn onweerstaanbaar!