Design krabpaal

22 Product(en)

Purrrfect zo’n mooie design krabpaal. Zo weet je zeker dat je huis er top uit blijft zien én wij houden onze nageltjes netjes verzorgd. Wat wil je nog meer?

Sorteer op:

Een design krabpaal kopen?

Dus je bent op zoek naar een geschikte krabpaal maar je wilt niet zo’n mega grote onhandige krabpaal in je huis hebben staan. Ook al heb je bijna alles over voor je skattige kat. Het oog wilt ook wat natuurlijk. Dat begrijpen we bij Poezenbazen heel goed. Vandaar deze speciale categorie helemaal gewijd aan: design krabpalen. In deze categorie vind je de mooiste en beste design krabpalen zodat jouw kat zich kan vermaken, je meubels heel blijven én je interieur er top uit blijft zien.

Waarom een design krabpaal?

Als je waarde hecht aan de uitstraling van je huis en je je interieur graag houdt zoals het is, dan is een design krabpaal dus wat je zoekt. Onze design krabpalen zijn prrrachtig en van ontzettend goede kwaliteit. Met een design krabpaal zorg je dat jouw kat zijn of haar nagels perfect kan verzorgen én behoudt je uitstraling van je interieur.

Designed by Lotte krabpaal

De design krabpalen van het merk Designed by Lotte worden bij Poezenbazen het best verkocht. Niet gek ook als je ziet hoe tof de krabpalen eruitzien: in de vorm van een cactus! De Designed by Lotte krabpalen zijn gemaakt van hout en voorzien van manilla touw en een verzwaarde bodemplaat zodat deze altijd blijft staan. De design krabpaal is verkrijgbaar in taupe.

Op zoek naar meer kattenspullen? Poezenbazen heeft het!

Wil je naast een design krabpaal ook een nieuwe kattenmand, kattenspeelgoed, of een kattenvoerbak of drinkfontein? Ook dat vind je allemaal in de webshop van Poezenbazen. Dat is nog niet alles! Ook: kattenbakken en kattenbakvulling, kattenvoer en kattensnacks, kattenluiken en halsbanden én zelfs kattenshampoo.