De 10 leukste cadeaus voor je kat

De 10 leukste cadeaus voor je kat

De 10 leukste cadeaus voor jouw kat

Eerlijk is eerlijk de katten verjaardag van jouw geliefde kater of poes mag je beslist niet vergeten. Hoe leuk is het om je poezenvriend te verrassen met een geweldig katten cadeau? Of heb je een bestie die stiekem een crazy catlady of kattenvader is? Ook dan zit je zeker weten goed met deze 10 leukste kattencadeaus!

Niets is leuker dan je liefste spinner te verwennen met een mooi cadeau! 

Als échte kerstfans hebben wij tevens de leukste kerstcadeaus voor de kat voor je op een rij gezet. Welk kerstcadeau is jouw favoriet? Laat het ons weten in de reacties hieronder! 

1. Chillen maar!

Jouw kat verwennen met dit luxe lounge kussen van Panama? Dit kussen ligt niet alleen heerlijk voor jouw viervoeter, maar is ook nog eens een eyecatcher in huis! Het kussen is verkrijgbaar in verschillende maten en je hebt ook nog eens keuze uit zes verschillende kleuren. Is groen dus niet de favoriete kleur van jouw kat, kijk dan snel in onze webshop voor meer kleurtjes! 

Shop online

2. Lachwekkend speelgoed voor jouw kat

Catfluencer Boppe, expert op het gebied van kattenspeeltjes, heeft een ware trend ontdekt, namelijk het: emoji-kattenspeeltje. Kattenspeelgoed met vrolijke kleuren, veren en de gekste gezichten! Zeer gewild speelgoed voor de hysterische katten onder ons. De emoji’s zijn in verschillende emoties te verkrijgen en zijn niet zo standaard en gewoon leuk om te hebben. Onder onze catfluencers doen deze emoji’s het ook erg goed op de foto! Zowel leuk voor het kattenpersoneel als voor de katten zelf. 

Shop online

3. Slaap, katje, slaap! 

Een heerlijk comfortabel bed voor jouw kat? In deze donut-vormige kattenmand wilt jouw kat het liefst de hele dag slapen! Ondanks dat ze een flinke vacht hebben, vinden katten het leuk om zich te verstoppen in een warm en comfortabel kattenmandje. Ideaal voor alle schoonheidsslaapjes! 

Shop online

4. Prikkel alle zintuigen met dit kattenspel

Het AFP interactief doolhof is het ideale spel voor de kat om zijn zintuigen eens goed te prikkelen! Het doolhof kan op verschillende manieren worden ingedeeld, zodat jouw kat elke keer weer opnieuw wordt gestimuleerd! Niet alleen leuk voor je kat, maar zelf kun je je hier ook uuuuuren mee vermaken ;-)!

Shop online

5. Unieke krabpaal met drie verdiepingen!

Wil je echt punten scoren bij je kat of een bekende (crazy) catlady? Dan moet je deze toffe krabpaal met maar liefst 3! verdiepingen beslist kopen. De krabpalen zijn voorzien van duurzaam jute. Voor nog meer speelplezier is de krabpaal voorzien van een speeltje en een ton waar je kat zich uren mee zal vermaken! Naast dat je je poes er blij mee maakt, staat deze krabpaal ook mooi in huis! Maine Coon Ike is er zeer over te spreken! 

Shop online

6. Fiesta, Fiesta! 

Als er iets is waar je katten blij mee maakt dan is het toch wel Catnip (ook wel kattenkruid genoemd). Op zoek naar een goed kattencadeau waar je iedereen blij mee maakt? Dan heb je deze AFP Whisker Fiesta Bag nodig. Niet alleen is dit speeltje voorzien van het onweerstaanbare catnip, het heeft ook nog eens veel felle kleurtjes. Het jachtinstinct van de kleine poezenvrouwen (of mannen) zal hiermee aangewakkerd worden. Handig, want zo is het even rustig in huis! Met andere woorden de TV kun je dus gerust uitzetten. 

Shop online

7. Verhoogde waterbak voor katten

Hoe handig is deze verhoogde katten waterbak? Het waterbakje is wat hoger gemaakt, zodat jouw viervoeter niet telkens diep hoeft te bukken om te drinken. Volgens Catfluencer Gin smaakt het water ook veel lekkerder uit dit bakje. Met de lente die net is begonnen en de zomer in zicht is dit het ideale cadeau voor jouw kat! 

Shop online

8. Perfect starters pakket voor een kat!

Met deze starterset maak je zowel iedere kat als iedere kattenliefhebber blij. Hij ziet er namelijk lekker kleurrijk uit en naast dat het een kattenbak is beschikt het ook nog eens over een voerbak, schepje en een speeltje. Comfortabel, multifunctioneel en stijlvol. Dit wilt toch iedereen?!

Shop online

9. Het perfecte kattenholletje

Heerlijk spelen, slapen of verstoppen? Het kan allemaal in deze speeltunnel van AFP! Met een extra gat aan de bovenkant vermaakt jouw kat zich uren! Om de tunnel helemaal onweerstaanbaar te maken kan je hem nog insprayen met catnip spray. Deze speeltunnel zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedere kat. 

Shop online

10. Tijd voor een massage!

Met deze borstel kan jouw kat zichzelf een heerlijke massage geven! Daarnaast zorgt het ook nog eens voor een glanzende vacht en stimuleert het de bloedsomloop. Drie vliegen in één klap dus! De borstel is eenvoudig te plaatsen op elke deur. Je kat doet zelf de rest, ideaal!

Shop online

Kattencadeau kopen?

Zeker weten dat je bij Poezenbazen een geschikt cadeau kunt vinden voor jouw poes of kater! Meer inspiratie nodig? Bekijk dan onze diverse kattenmanden, kattenspeelgoed, krabpalen en voerbakken en drinkfonteinen!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »