Catfluencer Boppe: speels, snel en gordijnklimmer

Catfluencer Boppe: speels, snel en gordijnklimmer

Ik ben Boppe. Ik HOU van spelen, snelheid en ik ben parttime gordijnenklimmer. Ik ben ook in te huren hiervoor trouwens, just in case. Vandaag neem ik je mee in mijn dag als catfluencer. We gaan er wel even snel doorheen trouwens, want ik wil spelen.

Catfluencer Boppe

Om te beginnen: catfluencer is een ding. Een catfluencer is zelfs beter dan een influencer want wij zijn tenminste geen humans.

Ik ben dus Boppe: een Blauwe Rus van bijna 2 jaar oud. Maar dat weerhoudt mij er niet van om te spelen, rennen, in gordijnen te klimmen en lekker nieuwsgierig te zijn! Zo’n 24 uur per dag, 7 dagen per week. Niks is veilig bij mij!

Ik zelf soms trouwens ook niet als je ziet op welke hoogtes ik kom in huis. Maar een kat komt altijd weer op zijn pootjes terecht toch! Mimi is mijn zusje trouwens en is ook catfluencer. Maar zij is veel saaier dan ik. Ze houdt van hutjes en holletjes en is echt high class.

Parttime gordijnklimmer

Ik heb een bijbaan als parttime gordijnklimmer. Gordijnen = chaos. Ik hou er van! Als ik erin klim wiebelt het heen en weer, soms kraakt het zelfs! Heer-lijk. Je hoeft mij dan ook nooit de gordijnen in te jagen want er is een hele grote kans dat ik er al in hang. Een win-win situatie noemen jullie humans dat toch?

Poezenbazen-catfluencer

Kattenspeeltjes zijn mijn grote liefde

Zonder kattenspeeltjes zou ik niet kunnen leven. Mijn baasje heb ik niet eens per se nodig. Eigenlijk alleen omdat hij mijn kattenspeeltjes voor mij koopt. Soms hou ik dus wel van hem.

Kattenspeeltjes maken mijn leven geweldig en ik heb al heel veel kattenspeelgoed getest. Niet voor niks dat ik dus catfluencer ben van Poezenbazen. Ik ben een baas in spelen met kattenspeeltjes. En gordijnen. Obviously.

Er zijn geen geheimen voor mij

Ik wil trouwens ook altijd alles weten. Heeft mijn human boodschappen gedaan? You bet dat ik als een malle naar die tas ren en erin zit voordat hij het weet. Gaat mijn human eten? Ook dan trek ik een sprintje om even te ruiken aan zijn voedsel. Ik ben gewoon zo nieuwsgierig!

Nu wil ik spelen. Doei!

Poezenbazen-catfluencers