Automatische voerbak

2 Product(en)

Ga je een paar dagen weg? Dan kan een automatische voerbak voor jouw kat erg handig zijn! Wij hebben een aantal hoge kwaliteit automatische voerbakken in ons assortiment. Alles voor jouw kat shop je bij Poezenbazen!

Sorteer op:

Je kat voeren wanneer je niet thuis bent 

Natuurlijk hebben we je het allerliefste thuis, dicht bij ons. Maar het komt wel eens voor dat je een dagje of langer weg bent. Op vakantie bijvoorbeeld. Een automatische voerbak is dan een uitkomst. Zo kun je toch jouw kat voeren wanneer je niet thuis bent met de programmeerbare timer. Een automatische voerbak is ook handig om er voor te zorgen dat jouw kat altijd vers water en voer heeft. 

Een automatische voerbak zorgt voor regelmaat

Met een automatische voerbak zorg je ervoor dat jouw kat automatisch op vaste tijdstippen zijn of haar eten (en drinken) krijgt. Dit kan handig zijn wanneer je kat om medische redenen bijvoorbeeld op gezette tijden moet eten of wanneer hij meer gedoseerd moet eten. Maar natuurlijk ook wanneer je een keertje wat later thuis bent, of (we kunnen het ons bijna niet voorstellen) simpelweg vergeten bent om je kat te voorzien van voer.

Automatische voerdispenser

Van het merk Trixie hebben we een aantal mooie automatische voerbakken, of voerdispensers, in het assortiment. Zo kun je kiezen voor een enkele of dubbele voerdispenser. De dubbele voerdispenser heeft als mogelijkheid om tegelijk ook jouw kat te voorzien van vers water. Met een inhoud van 300ml en de non-slip onderkant zijn dit de ideale voerbakken met programmeerbare timer. Werkzaam op batterijen, en dus makkelijk te vervangen!

Alles voor jouw poes shop je op Poezenbazen!

Bij Poezenbazen ben je aan het juiste adres voor de leukste kattenspullen. Wat dacht je van de mooiste krabpalen, lekkerste kattensnacks en de leukste kattenspeeltjes? Ook handige reismanden, kattenvoer en halsbanden shop je in onze webshop.

Bij Poezenbazen scoor je altijd!