Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...

Poezen spelletjes

Spelen met je kat is het mooiste wat er is. Jammer genoeg moeten poezenbazen ook wel eens naar buiten om brokjes voor ons te kopen. Met deze poezen spelletjes houd je ons dan zoet!

0 Producten gevonden

Filter resultaten

Klaar
Geen producten gevonden...

De leukste poezen spelletjes koop je hier

Poezen spelletjes komen in van alle vormen en uitvoeringen, van breinbrekers, kattenhengels tot beloningsspelletjes en lasers. 

Catfluencer Boppe: "Na een zware dag ben ik niet snel uit mijn mandje te krijgen. Dat moet mijn baasje ook inzien. Ik kom dan alleen spelen als het echt een geinig speeltje is."

Varieer voldoende met speeltjes, dat is leuker en daagt je kater of poes meer uit helemaal in het spel op te gaan. Met het ene spel laat je hem lekker rennen of springen en met het andere spel beloon je behendigheid en nadenken. Wedden dat je poes zich nooit meer verveelt!

Luieren, eten en krabben?

De agenda van menig kat zit barstensvol. Je begint de dag met luieren, spint en kroelt naar hartenlust, gaat wanneer het baasje thuiskomt en zijn mail wilt checken op het toetsenbord liggen en wilt natuurlijk ook een beetje lekker eten en spelen. De catfluencers van Poezenbazen.nl hebben dan ook de leukste kattenmanden, voerbakjes en krabpalen voor je uitgezocht.