Sunny baskets: de leukste design poezenmanden!

Sunny baskets: de leukste design poezenmanden!

In de drukte van de afgelopen tijd hebben onze Catfluencers besloten om versterking in te schakelen. Het runnen van een kattenwebshop is inderdaad aanpoten, en er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie zou denken. De Catfluencers hebben al een tijdje gespeeld met het idee om zelf aan de slag te gaan en hun eigen producten te ontwikkelen.

Een paar weken geleden kwamen ze in contact met Sunny, en de deal was snel gesloten: maak kennis met Sunny Baskets. Dit zijn prachtige, unieke, handgemaakte poezenmanden die niet alleen super comfortabel zijn voor elke poezenvriend, maar ook nog eens enorm leuk in huis staan! In plaats van zich te richten op de catfluencers, vertellen we je alles over deze geweldige Sunny Baskets in dit blog!

Sunny Baskets

Sunny Baskets: unieke poezenmanden

Alle Sunny Baskets worden met de hand gemaakt. Ieder product is daarom dus uniek! De materialen waarmee de baskets worden gemaakt zijn duurzaam en van hoge kwaliteit. De garens bestaan uit 100% gerecycled OEKO-Tex katoen, bevatten geen giftige stoffen en zijn veilig voor katten en kinderen. Het fijne materiaal zorgt ervoor dat katten er heerlijk zacht in kunnen slapen. Tevens staan de manden ook nog eens enorm leuk in het interieur!

Sunny Baskets Terracotta Poezenmand

Sunny Baskets Terracotta Poezenmand

 • Met de hand gehaakt met stevige garens
 • 100% gerecycled katoen met een kern van polyester
 • Een mooie mand die leuk staat in het interieur
Bekijk product

Sunny Baskets Gehaakte kattenmand charcoal

Sunny Baskets Gehaakte kattenmand charcoal

 • Met de hand gehaakt met stevige garens
 • 100% gerecycled katoen met een kern van polyester
 • Een mooie mand die leuk staat in het interieur

Bekijk product

 

Een Sunny Basket poezenmand kopen

Zie je een Sunny Basket wel zitten, maar weet je niet welk poezenmandje je het beste kunt kiezen? No worries wij helpen je graag! Het is namelijk zonde als je een verkeerde maat kiest en je poezenvriend gaat niet in het mooie mandje liggen. Het is mogelijk om te kiezen uit de volgende maatvoeringen:

 • Maat S: de Sunny Basket maat S, met een doorsnede van 32/34 cm,is geschikt voor kleine volwassen katten of kittens. 
 • Maat M: de Sunny Basket maat M, met een doorsnede van 36/38 cm, is geschikt voor een fijngebouwde tot gemiddelde volwassen kat die graag klein opgerold liggen in hun kattenmandje.
 • Maat L: de Sunny Basket, maat L, met een doorsnede van 43/45 cm, is geschikt voor een stevige volwassen kat. Denk bijvoorbeeld aan Britse kortharen.
 • Maat XL: de Sunny Basket maat XL, met een doorsnede van 52/54 cm, is geschikt voor grotere volwassen katten. Denk bijvoorbeeld aan een Maine Coon. Heb je twee katten? Dan is deze poezenmand ook een aanrader: twee volwassen katten kunnen er namelijk in slapen. 
 • Ovaal: de ovalen Sunny Basket heeft een lengte van 60 centimeter en een breedte van 30 centimeter. Dit kattenmandje is geschikt voor iedere kat die lekker languit wil liggen. Ook flinke katten kunnen hier heerlijk een schoonheidsslaapje in doen. 

Kortom, voor iedere kattensoort is er wel een mandje beschikbaar. 

 

 

Tips voor gebruik

Heb je het Sunny Basket mandje in huis? Dan is het belangrijk om de kattenmand minstens 1 keer per week goed uit te stofzuigen. Hiervoor kun je een spleetzuigmond gebruiken of met het uiteinde van de slang zonder een opzetstuk. Zo heb je geen last meer van haren in de mand en blijft hij lang mooi! Een ongelukje? Dan kun je, nadat al het vuil en haren zijn verwijderd, het mandje op 30 graden wassen in de wasmachine (centrifugeer niet teveel). Laat de mand vervolgens opdrogen aan de lucht. 

Tip: mocht je de mand wassen, knip het label er dan even uit, deze kun je daarna er weer eenvoudig opzetten. 

 

 

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

 • Biedt gemoedsrust
 • Medische kostendekking
 • Financiële bescherming
 • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering