De 8 leukste grote krabpalen op een rij

De 8 leukste grote krabpalen op een rij

Ben je op zoek naar een grote krabpaal? Bijvoorbeeld een krabpaal voor een Maine Coon? Je vindt ze hier! Wij verkopen zowel middelgrote krabpalen tot aan een krabmeubel tot plafondkrabpalen. De leukste 8 grote krabpalen staan hier nu op een rijtje!

1. Trixie krabpaal oskar

Als eerste deze stevige Trixie krabpaal oskar xxl creme / bruin gemeleerd. Door de opstaphulpjes is deze krabpaal niet alleen geschikt voor grote katten, maar ook voor oudere katten en katten die minder goed ter been zijn. Dankzij de zware bodemplaat kan elke kat zonder gewiebel deze grote krabpaal op klimmen. En daarnaast kunnen hier de allerbeste dutjes gedaan worden, dankzij de kussens die voorzien van visco-elastisch schuim! 

2. Trixie krabpaal palamos

Deze Trixie krabpaal palamos antraciet is perfect voor jouw kat en je interieur! Deze sjieke krabpaal biedt jouw kat de mogelijkheid om te kunnen spelen, te liggen op vier verschillende plekken en te krabben aan de met natuursisal omwikkelde stammen. Deze strakke krabpaal heeft dus alles wat jouw kat nodig heeft en staat ook nog eens mooi in je interieur!  

3.Trixie krabpaal pirro

Grote poes, grote paal. Classy poes, classy paal. Deze krabpaal is perfect als je een echte prins of prinses in huis hebt. De Pirro van Trixie is een grote krabpaal die er ook nog eens erg mooi uit ziet. Deze grote krabpaal is elegant slank en toch groot genoeg voor grote katten. The beauty, the gains and the brains! 

Grote krabpaal trixie

4. Zolux cat park

Heb jij avontuurlijke of meerdere katten? Dan wil je deze Zolux cat park 3 krabpaal taupe hebben! Dit is namelijk hét speelparadijs voor jouw kat! Deze krabpaal bestaat uit het volgende: een huisje, een hangmat, een loopbrug, verschillende plateaus, speeltjes en verschillende krabmogelijkheden. 

5. Zolux jonah krabpaal

Ben je op zoek naar een bijzondere krabpaal? Dan is de Zolux jonah krabpaal taupe een aanrader! Deze krabpaal is verstelbaar en past dus in elke ruimte met een plafond tussen de 245 cm en 270 cm. Wat deze krabpaal zo bijzonder maakt is dat de krabpaal lijkt op een boom door de houten paal en de plateaus.

6. Trixie krabpaal madrid

Dit is pas een krabpaal! Deze extra hoge Trixie krabpaal madrid grijs heeft diverse speel- en ligmogelijkheden. De krabpaal is bekleed met pluche en de stammen zijn voorzien van natuursisal. Dankzij de plafondspanner staat de krabpaal stevig in je huis en kan jouw kat zich helemaal uitleven!

7. Trixie krabpaal alicante 

Deze grote krabpaal heeft drie plateaus zodat jouw kat lekker kan klimmen. Daarnaast is de Trixie krabpaal alicante beige voorzien van een comfortabele schuilplaats met pluche bekleding en stammen die ideaal zijn om aan te krabben. Jouw kat zal veel plezier beleven met deze stevige krabpaal met pootafdrukjes!

8. Trixie krabpaal zaragoza

Laat jouw kat de tijd van zijn leven hebben met de Trixie krabpaal zaragoza beige! Deze uitgebreide krabpaal heeft vijf ligplekken, een hangmat, een tunnel, een huisje, een trapje én een plafondspanner. Daarnaast is deze krabpaal met meerdere verdiepingen ook voorzien van genoeg krabmogelijkheden. 

Grote krabpaal kopen?

Al met al is de keuze aan grote krabpalen bij Poezenbazen dus reuze! Er zijn diverse soorten en maten en je kat kan zich uitleven! Wil je toch liever een kleine krabpaal? Ook daarvoor ben je bij Poezenbazen aan het juiste adres. 

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering