Krabmeubel

23 Product(en)

Krabben in grote-mensen-meubels vindt de poezenbaas niet zo leuk. Beter geef je ons een krabmeubel waar we lekker de nagels in kunnen zetten.

Sorteer op:

Design krabmeubel of heel krabinterieur? 

Catfluencer Ike: "De keuze is aan jou, beste poezenbaas. Wil je liever één design krabmeubel waar je kattige huisgenoot zijn nagels in mag zetten of vind je het gezelliger als hij zich te goed doet aan het gehele interieur?" 

Catfluencer Yuna: "Leuk om te horen dat je kiest voor een kattenmeubel, daar krijg je geen spijt van! We hebben drie mooie krabmeubels uitgezocht waar we zelf heel tevreden over zijn. Wat we er ook mee deden, ze weerstonden onze 'stress tests' goed."

Waarom een krabmeubel?

Een krabmeubel? Wow, dat klinkt chic! Misschien denk je bij een meubel wel al een soort bank, stoel of kast. Je denkt dan in de goede richting! Alleen zijn onze  krabmeubels zijn speciaal voor katten. Een katten krabmeubel zorgt ervoor dat jouw ‘echte’ meubels perfect blijven.

Katten hebben de behoefte om te krabben, daar kunnen we niet omheen. Door te krabben zorgen katten ervoor dat oude nagelhoesjes los komen, maar ook zorgt het ervoor dat de nagels scherp blijven. Katten zullen dus altijd blijven krabben, het hoort bij het gedrag van de kat. Zorg er dus voor dat er voldoende meubels zijn waar katten hun nagels in mogen zetten. Zo blijven de nagels scherp en maak je jouw huis nog meer ‘catproof’. Een krabmeubel is dus echt onmisbaar! 

Katten krabmeubels

Help, mijn kat krabt heel veel, wat moet ik doen? Katten die veel krabben kunnen het bloed onder je nagels vandaan halen. In dat geval is een krabmeubel de oplossing. Katten krabmeubels zijn gemaakt om de klauwen van jouw poes of kat aan te kunnen. Het zijn stevige meubels waar je kat in kan gaan hangen of zijn nagels in kan zetten. Daarnaast zorgt een katten krabmeubel er ook voor dat jouw huistijger zijn territorium kan afbakenen. Door te krabben laat jouw kat zijn geur achter, hiermee maakt hij jouw huis tot zijn eigen huis. Zo zorg je ervoor dat jouw huis een echt kattenparadijs wordt. Mi casa es su casa! 

De juiste krabmeubel kopen

Wat voor krabmeubel heb ik nodig? Zijn er verschillende soorten krabmeubels voor verschillende soorten katten? Wat is de juiste krabmeubel? Hoe groot moet een krabmeubel voor mijn kat eigenlijk zijn? Dit zijn allemaal belangrijke vragen waar wij je mee kunnen helpen. Er zijn verschillende factoren die je keuze kunnen bepalen voor het perfecte krabmeubel.

De lengte van je poes of kat is een belangrijke factor wanneer je een krabmeubel wilt kopen. De complete oppervlakte van de krabmeubel moet groot genoeg zijn, anders kan jouw kat zich niet goed uitrekken. Wil je een krabmeubel die groot genoeg is, dan is de Zolux jonah 4 de beste keuze. Dit is een verstelbare krabpaal met plafondspanner. Dit is een boom van een kerel! Het is een lekkere natuurlijke paal en fijn om in te hangen.

Heb je grote katten? Dan is het ook belangrijk dat de bodem van de krabmeubel stevig en zwaar is. Zo zorg je ervoor dat het krabmeubel stevig staat en niet om kan vallen.

Heb je een speelse poes, of een kater die nogal erg actief is? Dan is het ook belangrijk dat het krabmeubel genoeg uitdaging biedt. De Zolux cat park 3 is een complete speeltuin waar jouw kat geen moment op uitgekeken raakt. Met dit kattenmeubel zorg je ervoor dat jouw kat genoeg beweging krijgt en lekker kan spelen.

Heb je een kat die liever lui is dan moe? Dan is een simpele uitvoering helemaal prima. In dat geval is een Karlie krabpaal een goede optie. Wil je jouw luie poes toch wat meer laten bewegen? Dan kan je ook voor een extra verdieping kiezen met de Trixie krabpaal altea. Een beetje uitdaging kan geen kwaad toch? 

Nog meer leuks voor je kat?

Bij Poezenbazen hebben we nog veel meer leuks voor je kat en poes. Verwen je zachtaardige poezenvriend met een siësta in zijn eigen kattenmand, een smakelijk hapje uit een elegant voerbakje en een geinig kattenspeeltje, zoals een kattenhengel of laser.