7 leukste kattenknuffels van 2022

7 leukste kattenknuffels van 2022

Ben je nog op zoek naar een leuke knuffel voor jouw kat? Dan ben je hier aan het juiste adres! We hebben veel verschillende soorten knuffels in ons assortiment. Maar met deze 7 leukste kattenknuffels van 2022 hoeft jouw kat zich nooit meer te vervelen! Laat in de reacties weten welke knuffels voor katten jouw favorieten zijn. Wij zijn super benieuwd!

1. Kattenknuffel: Finding Nemo

Deze superschattige sokken van Finding Nemo en Finding Dory wilt toch iedereen in huis?! Naast dat de sokken er super vrolijk uitzien zijn ze ook nog eens gevuld met catnip. Catnip is onweerstaanbaar voor elke kat en dus worden dit de nieuwe favoriete knuffels van jouw kat!

Shop online

2. Super zacht fleece konijn voor jouw kat

Dit knuffel konijn is gemaakt van super zacht fleece. Voor wie bang is dat deze knuffel binnen no-time kapot gaat: het konijn is dubbel gestikt. Jouw viervoeter zal dus erg veel moeite moeten doen om dit knuffeltje kapot te krijgen. Voor extra speelplezier is dit konijn voorzien van verschillende piepers. Gegarandeerd succes dus!

Shop online

3. Voor de flirtende kat

Houd jouw beestje wel van een beetje flirten of kan hij wel wat extra liefde gebruiken als zijn baasjes buiten de deur zijn? Dan is deze paarse, knipogende knuffelkat echt een aanrader. Bij elke aanraking maakt de kat kreukelige geluidjes waardoor het jachtinstinct van jouw kat direct wordt gestimuleerd! Hij is gevuld met catnip en ook nog eens super zacht. Knuffelen maar!

Shop online

4. Interesseert het je geen bal?

Nou voor deze bal heeft jouw kat écht wel aandacht hoor! Hij is heerlijk zacht. Perfect om mee te knuffelen dus, maar ook heerlijk om achteraan te rennen en al zijn energie te laten gaan. Voor extra fun zit er een pieper in de bal. Zo blijft jouw kat getriggerd om te spelen. Is hij moe? Dan kan hij lekker tegen de bal aan liggen chillen!

Shop online

5. Appeltje, eitje

Dit kleurrijke eitje is om op te eten voor jouw kat! Hij ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens voor 100% gevuld met premium kattenkruid, genaamd madnip. Gegarandeerd uren speel- of knuffelplezier!

Shop online

6. Op zoek naar de pot met goud

Deze regenboogknuffel is één en al kleurexplosie. Het brengt vrolijke sferen met zich mee en heeft de perfecte grootte voor jouw kat om lekker mee te knuffelen. Niet te groot, niet te klein. Zal jouw kat ook elke dag opnieuw zoekende zijn naar de pot goud aan het einde van de regenboog?

Shop online

7. Kat en muis

Dat elke kat dol is op sokken én op muizen weet natuurlijk elke poezenbaas! Wat is er dan beter dan deze twee combineren? Precies, niks! Deze lookalike muis in de vorm van een sok zal er misschien wel voor zorgen dat jouw kat niet meer geïnteresseerd is in de levende muisjes in de buurt. Hij maakt tenslotte ook veel fijnere knisperende geluiden. 

Shop online

Kattenknuffels kopen

Kortom deze kattenknuffels zijn besliste aanraders om aan te schaffen voor jouw kat. Ben je nog op zoek naar wat extra kattenspeeltjes? Bekijk dan het volledige assortiment. Zo kun je bij Poezenbazen ook kattenspeelgoed kopen zoals een kattentunnel, kattenhengel, laserlampje of speelmuis