Happy Cat - Minkas Urinary - Kattenvoer - Kip - 500 gram - Adult

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
€5,55

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €49

Op voorraad
 • Voor 15:00 besteld = vandaag nog verzonden
 • Standaard 30 dagen bedenktijd
 • Klantbeoordeling 8,9/10
 • Gratis verzending vanaf € 49,-

Productinformatie

Minkas Urinary. Met 84 % dierlijke eiwitten. Ondersteunt de urinewegen. Doet de urine pH-waarde dalen. Met waardevolle vitamines. Ondersteuning voor de urinewegen. Onze Happy Cat Minkas Urinary is met zijn lekker gevogelte een gezond en evenwichtig totaalvoer voor volgroeide katten. Dankzij het hoogwaardige en licht verteerbare proteïne en een verlaagd magnesium- en fosforgehalte kan het totaalvoer de urine pH-waarde doen dalen. Zo kunnen de urinewegen preventief ontlast worden. Onze receptuur met een groot aandeel waardevolle dierlijke proteïnen is 100% evenwichtig en natuurlijk. Het smaakvolle droogvoer is rijk aan vele vitamines en mineralen en ondersteunt het immuunsysteem. Natuurlijk zijn onze recepturen vrij van kunstmatige geur- en conserveringsmiddelen.

Wat doet het?

Happy Cat Minkas Urinary kattenvoer met kip biedt een complete en uitgebalanceerde voeding die de urinewegen van uw kat ondersteunt. De verlaagde magnesium- en fosforgehaltes helpen de pH-waarde van de urine te verlagen, wat bijdraagt aan de preventie van urinewegaandoeningen.

Waarom moet ik het kopen?

Dit voer is ideaal voor volwassen katten die gevoelig zijn voor urinewegproblemen. Het biedt niet alleen een smakelijke maaltijd, maar ook essentiële voedingsstoffen die bijdragen aan een sterk immuunsysteem en algehele gezondheid. Bovendien helpt het de urinewegen te ondersteunen en te ontlasten.

Voordelen

 • Met 84% dierlijke eiwitten
 • Ondersteunt de urinewegen
 • Doet de urine pH-waarde dalen
 • Met waardevolle vitamines
 • Ondersteunt het immuunsysteem

Onderhoud en advies

Volg de aanbevolen voedingsrichtlijnen op de verpakking en pas de hoeveelheid voer aan op basis van de activiteit en gezondheid van uw kat. Zorg ervoor dat er altijd vers water beschikbaar is. Bewaar het voer op een koele en droge plaats om de versheid te behouden.

Hoe voer ik op een juiste wijze?

Gewicht van de kat in kg
 
Hoeveelheid voer (g/dag) normale activiteit
2 kg 35 g
3 kg 45 g
4 kg 55 g
5 kg 65 g
6 kg 75 g
7 kg 80 g
8 kg 90 g

Zorg voortdurend voor vers water in een bak die op een behoorlijke afstand staat van de voerbak. Door de verschillende individuele behoefte van afzonderlijke katten kan de vermelde hoeveelheid met max. 15% worden verhoogd of verlaagd. Verminder de hoeveelheid ook indien u extra natvoer of snacks geeft.Gewicht 500g

Specificaties

Merk: Happy cat
Verpakkingsinhoud : 500 gram
Levensfase: Adult
Leeftijd kat: 1 jaar of ouder
Smaak: Kip
Type kattenvoer: Droog

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

 • Biedt gemoedsrust
 • Medische kostendekking
 • Financiële bescherming
 • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Happy Cat Happy Cat - Minkas Urinary - Kattenvoer - Kip - 500 gram - Adult
Happy Cat Happy Cat - Minkas Urinary - Kattenvoer - Kip - 500 gram - Adult

€5,55