Kattenbakzak: makkelijk de kattenbak schoonmaken

De kattenbak verschonen is nou niet echt de leukste taak, maar elke poezenbaas krijgt ermee te maken. Het hoort er nou eenmaal bij. Gelukkig maken kattenbakzakken het verschonen van je kattenbak een stuk efficiënter. Met kattenbakzakken kun je de hele kattenbak namelijk in één keer verschonen. Je vouwt de zak simpelweg om de onderkant van de kattenbak, waarna je de bak zoals gewoonlijk vult met kattenbakvulling. Als het tijd is om de kattenbak te verschonen, haal je de kattenbakzak met vulling eruit om hem weg te gooien. Plaats een nieuwe zak in de kattenbak en voilà, je kattenbak is weer schoon!

De voordelen van een kattenbakzak

Met kattenbakzakken wordt het een eitje om de kattenbak te verschonen. Het scheelt niet alleen tijd en gedoe, maar het is ook hygiënischer voor jou en je kat. Met kattenbakzakken kunnen er namelijk geen bacteriën en nare geurtjes meer in de kattenbak trekken. Zo blijft je kattenbak lekker fris, waardoor hij langer meegaat. 

Onze favoriete kattenbakzakken

Kattenbakzakken zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. De kattenbakzakken van Trixie zijn geschikt voor kleine tot middelgrote kattenbakken. Heb je een grotere kattenbak? Dan zijn de kattenbakzakken voor extra grote kattenbakken perfect voor jou. Ook de Ebi easy-cat kattenbakzakken, Linda kattenbakzakken en Trixie kattenbakzakken zijn geschikt voor grote kattenbakken. Wanneer de kattenbakvulling nog niet aan vervanging toe is, maar er wel wat poep in ligt, zijn de Trixie biologisch afbreekbare poepzakjes ideaal. Hiermee houdt je de kattenbak gemakkelijk schoon. De poepzakjes hebben een leuk motiefje en zijn gemaakt van maiszetmeel, waardoor ze biologisch afbreekbaar zijn. 

Kattenbakzakken kopen?

Kortom, kattenbakzakken zijn dus altijd handig om in huis te hebben. Welk formaat kattenbak je ook hebt, bij Poezenbazen vind je altijd de juiste kattenbakzak. Neem ook even een kijkje bij onze andere producten voor een schone kattenbak, zoals kattenbakschepjes, kattenbakfilters en geurverdrijvers.