Kattenbakschep

7 Product(en)

Met een kattenbakschep schep je de vieze uitwerpselen van je kat eenvoudig uit de kattenbak. Poezenbazen heeft diverse kattenbakschepjes in het assortiment. Check ze allemaal!

Sorteer op:

Kattenbakschep

Iedereen wil natuurlijk een schone en hygiënische kattenbak. Niets is vervelender dan een stinkende kattenbak in de woonkamer, keuken of schuur. Belangrijk is om regelmatig urine en ontlasting van de katten uit de kattenbak te scheppen. Hoe vaak je dit moet doen hangt enerzijds af van hoevaak je kat naar de kattenbak gaat en welk type kattenbakvulling je gebruikt. Zo krijg je met klontervormende kattengrid sneller klonten dan bijvoorbeeld met kattenbakvulling van houtkorrels. Belangrijk is in ieder geval dat je met een kattenschepje makkelijk de viezigheden eruit kunt scheppen. 

RVS kattenbakschep

Ideaal is dat we binnen het assortiment van Poezenbazen ook een RVS kattenbakschep hebben. De ontlasting van de kat is zo eenvoudig uit de kattenbak te scheppen. Dit kattenbakschepje is groot en handig en is prettig in gebruik. Klonten blijven goed liggen en zijn makkelijk weg te scheppen. Daarnaast is het handig dat het RVS kattenbakschepje niet roest.

Kattenbakschepje kopen

Wil je een kattenbakschepje kopen? Dan ben je bij Poezenbazen aan het juiste adres! Bij Poezenbazen vind je namelijk diverse kattenbakschepjes waaruit je kunt kiezen. Van een rvs schepje tot aan gekleurde plastic schepjes of kattenbakschepjes met een houder. Ook kun je natuurlijk voor kattenbakvulling of een kattenbak bij Poezenbazen terecht.