Halsbanden/lijnen kunstleer

3 Product(en)

Ben jij op zoek naar een kunstleren halsband voor jouw kat? Zoek niet verder! Bij Poezenbazen ben je op het juiste adres!

Sorteer op:

Waarom heeft een kat een halsband nodig?

Er zijn verschillende redenen om je kat een halsband om te doen. Zo kan een reflecterende halsband jouw kat in het donker beschermen, een halsband met jouw adresgegevens zorgt ervoor dat jouw kat elke dag veilig thuiskomt en een halsband met belletje waarschuwt vogels.

Verschillende kunstleren halsbanden

In ons assortiment vind je een groot aantal kunstleren halsbanden van Lief! Kies voor een halsband voor een kitten, een halsband voor girls of een halsband voor boys. De halsbanden zijn voorzien van een veiligheidselastiek waar een belletje aan bevestigd is.

Ook hebben we een mooie glitterhalsband van het merk Bobby. Ook aan deze halsband zit een belletje en speciaal aan deze halsband is dat er een veiligheidsmechanisme is ingebouwd dat ervoor zorgt dat de halsband losschiet als de halsband ergens aan vast blijft zitten.

Waar moet ik rekening mee houden bij het kopen van een halsband?

De maat van de halsband is een belangrijk punt waar je rekening mee moet houden. Je wilt namelijk dat de halsband strak genoeg zit, maar ook weer niet te strak, zodat de halsband oncomfortabel zit. Als er twee vingers tussen de nek van je kat en de halsband passen dan heb je de goede maat halsband. 

Waarom een halsband van kunstleer?

Kunstleren halsbanden zijn diervriendelijk en daarnaast ook makkelijk schoon te houden.

Kattentuigje

Wil je toch liever een kattentuigje voor je kat? Dat kan ook bij Poezenbazen! Je kunt kiezen uit verschillende soorten tuigjes. Denk aan een body of een tuigje met riempjes.

Maar ook voor een nieuwe krabpaal, voerbak of kattenspeeltje kun je bij Poezenbazen slagen!