Poezenbazen bestaat 1 jaar

Poezenbazen bestaat 1 jaar

De kattenwebshop Poezenbazen bestaat één jaar. Vorig jaar op 4 oktober - op Dierendag - besloten we onze webshop met kattenproducten live te zetten. Na maanden designen en regelen werd onze droom eindelijk werkelijkheid: Poezenbazen was geboren. In dit blog blikken we graag met je terug op onze reis. Wat hebben we meegemaakt en gezien? We nemen je mee in ons verhaal.

Note: om onze verjaardag te vieren kun je van vrijdag 2 oktober tot en met maandag 5 oktober profiteren van 10% korting op ons hele assortiment. Gebruik de code: 'poezenbazen1jaar' in je winkelmandje. 

Poezenbazen

Poezenbazen is een kattenwebshop waar de leukste kattenspullen online worden verkocht. Denk aan krabpalen, kattenmanden, kattenbakken, kattenvoerbakken en nog veel meer. Aan het roer staan 5 Catfluencers: Maine Coons Ike & Yuna, Blauwe Russen Boppe & Mimi en de rode kater Gin. Met een tof concept en een unieke aanpak is het ons doel om de kattenwereld te overheersen met hilarische en unieke content. We streven ernaar om onze klanten te voorzien van toffe kattenproducten die we op een grappige manier promoten. Want katten kunnen net zo goed influencers zijn.

Een aantal bazen cijfers op een rij

 • De webshop is zo populair dat er maar liefst 50.000 maandelijkse bezoekers zijn. 
 • Je kunt meer dan 1.500 verschillende kattenproducten in de webshop vinden.
 • Samen zorgen de social kanalen voor meer dan 10.000 Poezenbazen fans.
 • In totaal hebben de Catfluencers het afgelopen jaar maar liefst 107 blogs geschreven over alles wat maar met katten te maken heeft. 
 • Je kunt diverse Poezenbazen producten en blogs vinden in de top 3 posities van Google.
 • Door gebruik te maken van het Poezenbazen spaarsysteem kun je Poezenpunten sparen en deze inwisselen voor toffe cadeaus. 
 • Met de Poezenbazen app kun je binnen enkele klikken snel en eenvoudig shoppen. 

Poezenbazen app

Vorige maand hebben we als klap op de vuurpijl de Poezenbazen app gelanceerd. In deze app kun je dus snel en eenvoudig de leukste poezenproducten shoppen. De app hebben we bedacht, omdat we vooruitstrevend en innoverend willen zijn. Want zeg nou zelf. Welke kattenwebshop heeft nu een eigen app? De Poezenbazen app is overzichtelijk en shoppen gaat eenvoudig binnen één klik. 

Een voordeel van de app is dat je je gegevens maar één keer hoeft in te voeren. Hierna kan je altijd snel en makkelijk producten voor jouw kat bestellen! 

Het leuke aan de app zijn ook de ‘poesnotificaties’ (ja dit leest je goed ;-))! Met deze notificaties blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en krijg je kortingscodes als eerste te horen.

Download de app in de App Store of Google Play Store (en laat een review achter: vinden we leuk!)

Poezenbazen app

Poezenbazen spaarsysteem

Dan hebben we ook nog het Poezenbazen spaarprogramma. Bij iedere aankoop kun je Poezenpunten sparen. Voor iedere euro die je uitgeeft krijg je één Poezenpunt. Uiteindelijk kun je met deze Poezenpunten een tof cadeau uitkiezen of een mooie korting ontvangen. In de Poezenbazen app kun je bijhouden hoeveel Poezenpunten je al hebt gespaard.

Winactie: want wie jarig is moet trakteren

Tot slot: want wie jarig is moet natuurlijk trakteren. Daarom verschijnt er op onze social media kanalen dit weekend een hele toffe winactie! Je kunt een compleet kattenpakket winnen ter waarde van meer dan 100 euro! Van snoepjes tot aan speeltjes en zelfs een krabpaal en mand: dit is een prijs waarmee je jouw poezenbaas echt kunt verrassen!

Wij hopen dat jullie ons Poezenbazen concept net zo leuk vinden als wijzelf. Wij zijn dan ook nieuwsgierig naar jouw mening. Wat vind jij van Poezenbazen? Laat jouw reactie hieronder achter.

Wij kijken in ieder geval uit naar een nieuw mooi jaar!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

 • Biedt gemoedsrust
 • Medische kostendekking
 • Financiële bescherming
 • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering