De Poezenbazen app is nu online!

De Poezenbazen app is nu online!

Ken je de beroemde kattenwebshop Poezenbazen al? In deze leukste kattenshop van Nederland shop je de tofste producten voor je kat. De Catfluencers van Poezenbazen hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. Ze hebben namelijk een heuse Poezenbazen app ontwikkeld! In deze app kan je de leukste kattenproducten kopen. Denk hierbij aan krabpalen, kattenspeeltjes, kattenvoer, voerbakken, halsbanden en kattenmanden. Alle producten worden getest door de vijf Catfluencers: Mimi, Ike & Yuna, Boppe en Gin. Nieuwsgierig geworden naar de app? Lees snel meer of download de app meteen in de App Store of Google Play Store.

De Poezenbazen app

De Poezenbazen app is erg overzichtelijk en dus zonder al te veel poespas. Bij alle producten kun je een uitgebreide productinformatie vinden en daarna het product met één klik toevoegen aan je winkelwagentje. Dat nieuwe kattenspeeltje of kattenmandje heb je dus binnen een klik besteld en betaald!

Een voordeel van de app is dat je je gegevens maar één keer hoeft in te voeren. Hierna kan je altijd snel en makkelijk producten voor jouw kat bestellen! En bestel je voor 17:30 uur? Dan heb je het product al binnen 48 uur in huis!

Poesnotificaties

Vergeet vooral ook niet om de ‘poesnotificaties’ aan te zetten! Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste producten en krijg je kortingscodes als eerste te horen. Deze kortingen zullen plaats vinden op dagen, zoals Dierendag, Black Friday of Kerst (zet het dus alvast maar in je agenda!).

De tekst gaat onder de afbeelding verder. 

Poezenbazen spaarprogramma

Met het Poezenbazen spaarprogramma kun je bij iedere aankoop Poezenpunten sparen. Voor iedere euro die je uitgeeft krijg je één Poezenpunt. Uiteindelijk kun je met deze Poezenpunten een tof cadeau uitkiezen of een mooie korting ontvangen. In de Poezenbazen app kun je bijhouden hoeveel Poezenpunten je al hebt gespaard.

Poezenbazen app downloaden

De app is dus overzichtelijk, makkelijk in gebruik en voorzien van een groot en uitgebreid aanbod. Ik snap dat je nu denkt ‘Waar kan ik deze fantastische app downloaden?’ Dat kan je doen door op een van onderstaande links te klikken!

Laat een review achter!

Wat vind jij van de Poezenbazen app? Wij zijn super nieuwsgierig. Laat het ons weten in de reacties! En laat even een review achter in de App of Google Play Store. Dit zouden onze Catfluencers enorm waarderen!