Poezenpunten: hét spaarprogramma van Poezenbazen!

Poezenpunten: hét spaarprogramma van Poezenbazen!

Maak kennis met het Poezenbazen spaarprogramma! Door je aan te melden spaar je bij iedere aankoop Poezenpunten. In dit blog leggen onze Catfluencers je uit hoe je je kunt aanmelden en voor welke mooie cadeau's en kortingen je kunt sparen. Zo profiteer je van alle aantrekkelijke Poezenbazen voordelen! 

Het Poezenbazen spaarprogramma

Nieuw bij de leukste kattenwebshop van Nederland: het Poezenbazen spaarprogramma! Speciaal voor onze loyale klanten hebben we een spaarprogramma in het leven geroepen. Met iedere aankoop in onze webshop spaar je voor de leukste cadeau's en mooie kortingen. Voor iedere euro die je uitgeeft krijg je één Poezenpunt. Je korting kan al snel aardig oplopen!

Hoe je kunt gaan sparen? Registeren doe je gemakkelijk en snel via de Poezenbazen spaarprogramma pagina.

Poezenbazen beloningen

We horen het je denken. Waar spaar ik dan precies voor? De Poezenbazen beloningen die aan Poezenpunten gekoppeld zijn zowel cadeau's als mooie kortingen. Zo is er voor ieder wat wils! Op dit moment kun je sparen voor de volgende toffe beloningen:

  • 100 punten: Ontvang 7,50 euro korting op jouw eerst volgende bestelling
  • 450 punten: Gratis Poezenbazen verrassingsbox vol leuke items voor jouw poes
  • 500 punten: Ontvang 37,50 euro korting op jouw eerst volgende bestelling
  • 1.000 punten: Ontvang 50 euro korting op jouw eerst volgende bestelling

De leukste kattenwebshop van Nederland!

Met de toevoeging van het Poezenbazen spaarprogramma kun je als loyale klant profiteren van leuke kortingen en toffe cadeau's voor jouw poes (of kater). Dus waar wacht je nog op? Registreer je snel en begin met het sparen van jouw Poezenpunten!