Dit zijn de 7 leukste kerstcadeaus voor je poes!

Dit zijn de 7 leukste kerstcadeaus voor je poes!

Kerstcadeau voor je kat

Ben je op zoek naar een goed kerstcadeau voor je kat? Of wil je een kattenliefhebber of kattenliefhebster deze kerst eens goed in de watten leggen met een tof poezencadeau? Zoek niet verder! Wij hebben namelijk de tofste katten kerstcadeaus voor je op een rij gezet in dit blog. Van kattenhengels en krab sneeuwpoppen tot aan champagne voor je kat. Bekijk alle toffe kerstcadeaus. Wij zijn benieuwd, welk kerstcadeau vind jij het leukst? 

1. Gouden kattenhengel: geef er eens een slinger aan

Slingers en ballen zijn sowieso altijd een goed idee. Helemaal als het een combinatie is van een glanzende kattenhengel en een pluche sneeuwbal gevuld met catnip. 

Dit setje zorgt voor urenlang speelplezier en je maakt er iedere kat (en baas) blij mee! Mainecoon Ike was er zoals je hieronder kunt zien in ieder geval heel wat uurtjes zoet mee!

 

2. Kerstbal

Kerstballen zijn natuurlijk onmisbaar tijdens Kerstmis. In de boom, in een mooie pot, of als speeltje voor je kat. Hoe leuk is deze doorzichtige kerstbal met zilveren glinsterende sterretjes? Zowel de kerstbal als de sterretjes die in de bal zitten, bieden uren speelplezier! Bovendien ziet het er ook nog eens enorm feestelijk uit. 

3. Sneeuwpop krabmat

Wil je er zeker van zijn dat je kat niet in de kerstboom gaat hangen deze kerst? Dan is deze sneeuwpop krabmat van karton een besliste aanrader. Je poes of kater kan zijn of haar agressie eens even lekker kwijt op deze sneeuwpop en de nagels scherpen. De sneeuwpop komt met een zakje catnip voor extra vertier. Extra cool is dat deze sneeuwpop leuk staat in huis!

Zoals je kunt zien is Maine Coon Yuna in haar hum met dit kattenspeeltje. 

4. Kat in een zak

Met dit kerstcadeau koop je wel heel letterlijk een kat in een zak. Deze van stevig papier gemaakte zak biedt een fijn schuilplaatsje voor je kat. De kattenspeelzak van het merk Martin Sellier is een juweeltje onder de kattenspeeltjes. Niet alleen is hij gemaakt van duurzaam materiaal. Hij heeft ook nog eens een heul tof design (leuk voor de interieurgekkies onder ons). 

5. Rendierknuffel

Knuffels met catnip is voor iedere kat een absolute musthave om te hebben. Wil je je huis echt kerstproof maken? Dan is een rendierknuffel met catnip voor de poes natuurlijk onmisbaar. 

6. Comfortabele kattentunnel

Kerst betekent urenlang kerstfilms kijken op de bank onder een dekentje en lekker veel eten en drinken. Hoe chill is het om dit samen met je poes te doen? Geef hem of haar deze heerlijke comfortabele kattentunnel van bont cadeau. Ideaal is dat deze 'kattentunnel' gebruikt kan worden als een tunnel en als een dekentje. Vet multifunctioneel!   

7. Proosten op 2020 met Pawsecco

Heb je dit jaar nog geen plannen voor oud en nieuw? Zit je alleen thuis - all by yourself - met alleen de poes? No worries, we hebben goed nieuws. Je kunt er namelijk een knalfuifje van maken samen met je poes. Proost samen om 0:00 uur op 2020 met deze Pawsecco giftset. In het duo pack zit zowel een witte als een rosé wijn voor je kat! Geen paniek, de wijn is alcohol vrij!

Winactie: vanaf 20 december t/m 27 december hebben we een winactie waarbij je deze Pawsecco giftset kunt winnen. Check hiervoor onze Facebook pagina en maak kans! 

Toch te diep in het glaasje gekeken? Wij weten raad! Dit is wat je kunt doen tegen een kater

Nog even verder snuffelen naar kerstcadeaus? Dat kan! Op Poezenbazen vind je de leukste accessoires voor jouw kat. Van kattenmanden, krabpalen tot aan voerbakken en kattenspeeltjes. De keuze is reuze. Fijne feestdagen iedereen!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering