Dit zijn de 10 kattenspullen voor 2024

Dit zijn de 10 kattenspullen voor 2024

New year, new me! Het begin van het nieuwe jaar is het moment om vooruit te kijken en aan de slag te gaan met nieuwe doelen en ideeën. Je vraagt jezelf misschien af wat je gaat doen om 2021 tot een succesjaar te maken? Waarschijnlijk vliegen de lijstjes met tips en tricks je ondertussen al om de oren. Wij doen er gewoon even een extra lijstje bij en deze wil je niet missen! In dit blog vertellen wij je de top 10 kattenspullen die je in 2021 echt niet kan missen. En geloof ons: alles komt voorbij waardoor 2021 het jaar van jouw kat wordt. (Eigenlijk is het vanaf 11 februari het jaar van de os, maar luister: wie zit daar nu op te wachten?) 

1. De stijlvolle krabpaal 

Wil je het nieuwe jaar in stijl beginnen? Dan kies je voor de Natural Harmony Waterhyacinth krabpaal van Ebi. Maak van 2021 een stressvrij jaar en laat jouw knuffeldier lekker zijn klauwen in deze stevige paal zetten. Want na afgelopen jaar willen we allemaal graag onze frustratie eruit gooien, of niet soms? Deze stijlvolle krabpaal is trouwens meer dan een simpele paal om de nagels te kort en scherp te houden. Aan deze krabpaal zit een touw met een balletje, wat gegarandeerd zorgt voor urenlang speelplezier. Daarnaast maken de natuurlijke kleuren en materialen het ook nog eens een mooie krabpaal om naar te kijken. Begin 2021 in stijl en kies voor de Ebi Natural Harmony Waterhyacinth krabpaal!

Stijlvolle natuurlijke krabpaal voor katten.

Ebi natural harmony waterhyacinth krabpaal

2. Nayra is veel meer dan een krabpaal

Krabpaal Nayra: heerlijk zacht, pluche bekleding en een relax-mand. Zomaar drie onderdelen waarom Nayra van 2021 het jaar van de katten gaat maken. Deze krabpaal, lounge en schuilplaats wordt de nieuwe ‘vriendin’ van jouw huistijger. Wanneer je deze geweldige krabpaal binnen krijgt, ben jij de eerste die even met je hoofd over de speciale relax-mand heeft wrijft. Geef maar toe, we hebben het allemaal geprobeerd en vragen ons altijd af waarom ons bed niet zo lekker zacht is. Het nieuwe jaar wordt alleen maar beter voor jouw tijger wanneer je de Trixie Krabpaal Nayra in huis haalt. 

Krabmeubel voor katten met ligvlak, holletje en speelballetje.

Trixie Krabpaal Nayra

3. Maak het lekker kort: mand!

Vorig jaar voelde misschien wel als extra lang, maak 2021 daarom lekker kort en krachtig. Knallen maar! En dat kan zeker met deze speciale mand: de Trixie kattenmand en poef of kruk in één. Dat kan natuurlijk veel korter: mand! De comfortabele kattenmand is gemaakt van antraciet vilt met een zacht kussen en afgewerkt met houten pootjes. Stel je eens voor hoe mooi deze mand staat in jouw interieur. Naast het feit dat we het hier over een kattenmand hebben, kun je deze mand ook gebruiken als (bijzet)tafeltje om bijvoorbeeld een flinke plant op te zetten, lekker flexibel! Design, comfort en functioneel komt allemaal samen met deze kattenmand van Trixie. 

Kattenmand en poef op drie houten poten.

Trixie multifunctionele kattenmand

4. Het perfecte luik voor 2021

Gaat jouw kat er ook graag op uit? Dan is het nooit verkeerd om ervoor te zorgen dat de deur altijd openstaat, niet de deur zelf natuurlijk, want dat is vragen om problemen. Wat wel goed werkt is een slim kattenluikje. En je raadt het al: wij hebben het perfecte kattenluik voor jou: de Petsafe Kattenluik Microchip. Een slim kattenluik dat ervoor zorgt dat alleen jouw eigen kat weer naar binnen kan. Superhandig! Want als je alle buurtkatten via jouw kattenluikje op visite krijgt, heb je waarschijnlijk zelf geen ruimte meer om op de bank neer te ploffen. Met dit kattenluik kun je 40 huisdieren registreren. Hello ‘cat lady’, dit is jouw luik

Bruin kattenluikje van Petsafe met sensor.

Kattenluik Microchip van Petsafe

5. Een krabton met verdiepingen

Het lijkt wel een flatgebouw, zoveel verdiepingen heeft deze stijlvolle krabton. Wat is er beter dan te kunnen kiezen waar je gaat liggen? Inderdaad, geef jouw poes een keuze. Welke verdieping gaat het worden of zoekt jouw huistijger het liever hogerop? Dan is de top van deze ton heerlijk zacht en kan je kat gelijk de boel mooi in de gaten houden. Alle verdiepingen van dit chill-complex zijn voorzien van een zachte pluche bekleding. Daarnaast zijn niveau twee en drie ook nog eens met elkaar verbonden, wat een luxe. Deze Trixie Krabton Gracia doet niks te kort aan haar naam: ‘gracieus’ chillen op een toren van luxe en relax-bedden. 

Krabton voor katten met drie verdiepingen.

Trixie Krabton Gracia

6. Een saaie onhandige kattenbak is zo 2020

Een kattenbak mag tegenwoordig veel meer zijn dan een simpele bak waar jouw kat zijn behoefte doet. In 2021 mag de kattenbak een stijlvol design hebben die helemaal past in jouw interieur. De Zuma kattenbak van Imac komt in verschillende trendy kleuren en heeft een schuiflade, waardoor je het toilet simpel en snel kunt schoonmaken. Maak het jezelf in het nieuwe jaar gemakkelijk en geef de kattenbak van Zuma een kans. Je krijgt er ook een handig kattenbakschepje bij die je makkelijk kunt opbergen in de kattenbak zelf. Hoezo een kattenbak die saai en onhandig is? Dat is pas echt 2020. Met deze bijzondere kattenbak begin jij het nieuwe jaar helemaal in stijl.

Stijlvolle lichtblauwe kattenbak van Zuma.

Kattenbak Imac Zuma

7. De stevige krabpaal 

Een krachtpatser met een stevig blok en vier pilaren. Dat is de krabpaal Lucano. De basis van deze krabpaal is een schuilplaats die volledig bekleed is met pluche. Dat lijkt ons al een goed fundament om lekker tot rust te komen. Bovenop dit blok staan vier stammen met jute eromheen, perfect om de klauwen in te zetten. Krabpaal Lucano zorgt ook voor uren speelplezier, want met speeltjes aan een koord maak je elk kattenhart blij. Deze stevige krabpaal is de juiste toevoeging aan jouw kat meubilair. Ga voor een sterke basis met veel verschillende opties, klinkt gelijk als een goed doel voor 2021 toch? 

Grote stevige krabpaal voor grote katten met ligvlakken.

Trixie Krabpaal Lucano

8. Een kat in de zak kopen?

Wanneer je een kat in de zak koopt, dan koop je iets zonder het gezien te hebben. In dit geval laten wij je duidelijk zien dat je een zak koopt, en niet zomaar eentje. Dit is de originele papieren speelzak van Martin Sellier. Het sterke papier maak geluiden die onweerstaanbaar zijn om niet aan te zitten of om op te springen. Ook is er nagedacht over de buitenkant van de zak, deze heeft een toffe opdruk zodat deze ook helemaal past in het interieur van je huis. Wil je een duurzame keuze maken wat betreft kattenspeelgoed, dan zit je met de Martin Sellier Cat’s Bag Speelzak helemaal goed. Deze is gemaakt van duurzaam materiaal, zelfs 100% gerecycled materiaal. Een bewuste keuze en ook nog eens heel leuk! Beter koop je gewoon deze zak, wel zonder kat natuurlijk, want anders koop je een kat in de zak zonder dat de kat erin zit. Snap je het nog? 

Krakende speelzak met tekst voor katten van Martin Sellier.

Martin Sellier Cat's Bag speelzak

9. Krabben, slapen, eten, repeat

Wat een hondenleven! Waarom zeggen we dat eigenlijk? Want heb je wel eens een kat zien genieten van de rust, slapen, eten, chillen en spelen? Als wij konden kiezen, gaan we voor een kattenleven, welk kattenras zou jij zijn? In het rijtje van krabben, slapen en eten past heel goed een krabpaal die anders is dan alle andere palen. Want wanneer het tijd is om te rusten en te slapen, kun je dat het beste doen in een hangmat of een ligplateau waar je nooit meer vanaf wilt. Geef jouw kat in het nieuwe jaar slaapplekken van ongekende luxe. De Trixie Krabpaal Giada is net even anders en heeft een leuk patroontje als detail. Met dit krabmeubel in huis maak je ook 2021 net even anders, daarnaast pimp je ook gelijk je huis met een nieuwe toffe vibe waar jouw kat(ten) helemaal blij mee zullen zijn. 

Zwarte stijlvolle krabpaal met ligvlakken en aztec patroon

Trixie Krabpaal Giada

10. Zuiver water is helemaal in! 

Ooit gedacht aan een hele fontein in je huis voor jouw knuffel tijger? Nee? Dan brengen wij daar graag verandering in! Een stijlvolle drinkfontein klinkt groots, maar niks is minder waar. De Croci Pet Drinkfontein Aqua heeft een mooi formaat en is ook nog eens stijlvol. Hij past perfect bij de Cruver kattenbak die op nummer 6 staat van deze lijst. De drinkfontein zuivert het water door het gebruik van twee filters, hierdoor is het water zuiverder dan zuiver. Daarnaast zorgen de dubbele filters ervoor dat geurtjes en smaakjes uit het water verdwijnen. En dat is belangrijk want katten kunnen er kieskeurig zijn als we het het hebben  over eten en drinken. Uiteindelijk is schoon drinkwater heel belangrijk voor jouw poes, want een uitgedroogde poes is niet goed voor de gezondheid. Genoeg drinken en zorgen voor gefilterd water: dat maakt jouw poes in 2021 nog gelukkiger. Helder? 

Witte stijlvolle drinkfontein voor katten.

De Croci Pet Drinkfontein Aqua

Maak 2021 het jaar van jouw poes

En daar sluiten we mee af! Het nieuwe jaar verdient positieve vibes, voor jou, maar ook voor jouw kat of poes. Met onze top kattenspullen en kattenspeelgoed maar je het nieuwe jaar nog leuker. Naast deze producten en tips hebben we in onze webshop nog veel meer om 2021 een perfect katten jaar te maken. We hebben kattenbakvulling, speciale verzorgingsproducten voor katten en onweerstaanbare kattensnacks. Bij Poezenbazen kun alles voor jouw kat makkelijk en snel online bestellen. Ook in 2021 staat Poezenbazen weer voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van wat Poezenbazen allemaal gaat doen in het nieuwe jaar? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je kunt ons ook volgen via social media: Poezenbazen Facebook, Poezenbazen Instagram en natuurlijk ook Poezenbazen Pinterest. Tot daar!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering