De 8 leukste kattenmanden op een rij

De 8 leukste kattenmanden op een rij

Een leuke kattenmand voor je kat mag natuurlijk niet ontbreken in huis! We hebben ze in ons assortiment in alle soorten en maten, maar de leukste 8 hebben we nu op een rijtje gezet!

1. Sunny baskets

Deze unieke Avocado Poezenmand van Sunny baskets wordt speciaal voor jou met de handgemaakt van grove garens die 100% recyclebaar zijn! De manden zijn verkrijgbaar in de maten S, M, L, XL en ovaal. Deze heerlijk zachte poezenmand staat geweldig in elk interieur! De Sunny baskets hebben we in 8 verschillende kleuren:

2. Kattenmand en meubelstuk in één

De Beeztees kattenmand meubel kuja metaal wit past perfect in elk interieur! Deze originele kattenmand is meer dan een heerlijke slaapplek voor jouw kat, je kan hem namelijk ook gebruiken als tafeltje. Handig toch!

3. Tipi kattenmand

Wauw! Hoe gaaf is deze Ministry of pets kattenmand tribal teepee! De kattenmand in de vorm van een tipi tent is aan de onderkant slipvast, zodat hij niet weg kan schuiven. Daarnaast is de kattenmand donker vanbinnen, waardoor jouw kat urenlang ongestoord kan slapen!

4. Kattenhuis

Kattenbak, slaapplek, kastje, kattenmand, kattenhuis of bijzettafel? De Trixie multifunctionele kattenmand wit heeft het allemaal! Het kattenhuis is mooi afgewerkt en houdt daardoor alle kattenbakkorrels in het huisje. De kattenmand heeft daarnaast ventilatiegaten en een magneetsluiting. Purrfect dus!

5. Unicorn kattenmand

Dit schattige kattenhuisje in de vorm van een eenhoorn is lekker fluffy! De Croci kattenmand iglo fluffy unicorn heeft regenboog- en pastelkleuren en is voorzien van oortjes, armpjes en een hoorn. Jouw kat stapt door de mond naar binnen en kan daar een heerlijk dutje doen!

6. Ligbed baboo

Op zoek naar een eenvoudige maar stijlvolle kattenmand? Dan is de Kattenmand baboo zwart iets voor jou! Het ligbed is zwart en heeft een fluweelzachte stof. Jouw kat zal gegarandeerd heerlijk slapen in dit ligbed!

7. Kattenmand mijou

Dit is de schattigste kattenmand ooit! De Trixie kattenmand mijou creme heeft een polyester bekleding en een schapenvacht look. Het gezichtje op de creme kleurige kattenmand maakt het helemaal af!

Trixie Trixie kattenmand mijou creme

8. Superdeluxe kattenhuis

Zo'n luxe kattenhuis als de Croci kattenmand huis domus wit heb je nog nooit gezien! Het huis heeft een veilige en beschermende vorm en een heleboel functies. Als eerste is de temperatuur regelbaar, zo kan jouw kat heel het jaar door heerlijk slapen. Daarnaast heeft het huisje een ingebouwde infrarood-bewegingssensor waardoor de rustgevende melodieën en verlichting worden geactiveerd. Verwen jouw kat dus snel met dit superdeluxe huis!

Kattenmand kopen?

Wil je dus een leuke en trendy kattenmand kopen? Dan ben je bij Poezenbazen aan het juiste adres! Maar ook voor een krabpaal, kattenbak, voerbak of kattentuigje shop je de leukste kun je terecht bij Poezenbazen. 

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering