Curver kattenbak: stijlvol design en handig in gebruik

Curver kattenbak: stijlvol design en handig in gebruik

Ben je op zoek naar de juiste kattenbak voor jouw….uuhhh, jouw kat? Dan zijn de Curver kattenbakken misschien wel precies wat je zoekt. Deze kattenbakken hebben namelijk een stijlvol design en zijn super handig in gebruik. Waarom? Dat vertellen we je in dit blog!

Actief koolfilter tegen vieze geurtjes

Je ruikt het vaak meteen als je kat weer een nummer 2 heeft weggelegd. Toch? Dat wil niemand ruiken en zeker niet als je net lekker zit te genieten van een heerlijke maaltijd. Met een Curver kattenbak heb je daar geen last meer van! Door het actieve koolfilter worden de geuren volledig gefilterd en ruik je niks van de nummer 2’s van jouw kat.

Poten afveegrooster

Je kat is net naar de kattenbak geweest, loopt uit de kattenbak en neemt met zijn poten 1/4e van de kattenbakvulling mee. Ook daar worden we niet vrolijk van en ook daar heeft de Curver kattenbak een oplossing voor! De kattenbak is namelijk voorzien van een poten afveegrooster. Wanneer jouw kat daar overheen loopt valt de vastgeplakte kattenbakvulling van de pootjes door het rooster naar beneden.

Je leest hier mee over de beste kattenbakvulling!

Curver kattenbak Poten afveegrooster

Uitneembaar luikje

Bovendien is het luikje van de Curver kattenbak uitneembaar. Dit is super handig voor als jouw kat nog erg jong is of als hij of zij dat luikje gewoon helemaal niks vindt. Je klikt het luikje super eenvoudig uit de bak!

Uitschuifbare kattenbak

Wist je dat de bak waar de kattenbakvulling in ligt zo uit de bak te schuiven is? Zo kun je super makkelijk en snel de bak uit elkaar halen om deze schoon te maken. Het schepje wordt overigens ook gewoon bij de bak meegeleverd, die je makkelijk in een luikje bovenin de kattenbak kunt wegleggen!

Uitneembaar schuifje

Makkelijk te verplaatsen met het handvat

De bak is ook nog eens eenvoudig te verplaatsen door het handvat aan de bovenkant! Wil je goed stofzuigen en geen een plek missen of de bak eens ergens anders plaatsen? Dan til je deze dus gewoon heel makkelijk op met het handvat!

Curver handvat

Curver kattenbak: perfect voor jou en jouw kat!

De Curver kattenbak is dus niet alleen heel erg fijn voor jouw kat maar vooral ook voor jou! Wist je dat Poezenbazen deze Curver kattenbak in maar liefst 4 verschillende kleuren verkoopt? Namelijk:

- Curver kattenbak wit
- Curver kattenbak antraciet
- Curver kattenbak grijs
- Curver kattenbak lichtblauw

En dat je zelfs de luikjes los kunt aanschaffen!

Welke kleur Curver kattenbak kies jij? Laat het hier onder weten in de reacties! 

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering