Dit is waarom jouw kat een kattenhuis voor buiten nodig heeft!

Dit is waarom jouw kat een kattenhuis voor buiten nodig heeft!

Summer incoming! De eerste warme lentedagen van 2021 zijn een feit. En hopelijk volgen er meer. We trekken er weer massaal op uit en chillen lekker in onze tuin of op het balkon. Gaat jouw kat gezellig mee naar buiten? Dan hebben wij iets wat hij zeker gaat waarderen: het Trixie kattenhuis voor binnen en buiten. Wij vertellen je er alles over in dit blog!

Een huisje voor jouw kat alleen

Honden hebben een hondenhok, kippen broeden in een kippenhok en een kat, die heeft eigenlijk een heel huis waar hij zijn ei kwijt kan. Toch is het voor katten belangrijk om een eigen plekje te hebben. Zo zijn er verschillende kattenmanden of krabmeubels met voldoende chillcapaciteit. Heb je een buitenkat? Dan is het ook belangrijk om buiten een fijne plek te creëren voor jouw kat. De oplossing? Het Trixie Kattenhuis met balkon. Dit kattenhuis ziet er niet alleen heel leuk uit, maar je kunt hem ook nog eens zowel binnen als buiten zetten. En met afmetingen van 45x65x45 cm past hij in elke woonkamer, op elk balkon en in elke tuin! 

Speciaal ontworpen voor buiten

Je kunt het Trixie kattenhuis natuurlijk binnen zetten. Vooral in een landelijk interieur valt dit kattenhuis zeker niet uit de toon. Als je er een kussentje inlegt is jouw kat waarschijnlijk niet meer weg te slaan uit dit fijne huisje. 

Het kattenhuisje is gemaakt van duurzaam gebeitst vurenhout. Hierdoor is het kattenhuis van Trixie ook uitermate geschikt om buiten weg te zetten. Het huisje biedt een schuilplaats, zodat je kleine vriend altijd uit de tocht ligt, maar ook een balkon, zodat de nodige vitamine D kunnen worden gepakt. De meeste katten hebben weinig problemen het balkon met een sprong te bereiken, maar er zijn ook traptreden bevestigd, zodat werkelijk elke kat gebruik kan maken van het balkon.

Trixie kattenhuis voor buiten: een must voor elke kat!

Als het lekker weer is, gaat jouw kat maar al te graag naar buiten en kan hij soms uren wegblijven. Maar als de weergoden ons minder goed gezind zijn, is het wel zo belangrijk dat jouw kat een plekje heeft om te schuilen bij regen en wind. Het Trixie kattenhuis is de perfecte schuilplek voor jouw kat. Houd er wel rekening mee dat het kattenhuisje niet 100% waterdicht is, maar als je het huisje op een tactische plaats uit de wind zet, biedt het zeker een geschikte schuilplaats voor jouw kat tijdens gure dagen.

Maar ook juist in de zomer is het belangrijk om een schuilplaats te hebben tegen de hete zon bijvoorbeeld. Katten houden van warmte, maar het moet wel aangenaam blijven. Ook in de zomer kan een kat dus heerlijk vertoeven en afkoelen in het Trixie Kattenhuis.

Trixie Kattenhuis scoren voor jouw kat

Of je nu een binnenkat of een buitenkat hebt, het Trixie Kattenhuis is eigenlijk een must voor elke kat. En ook jij hebt er profijt van, want het kattenhuisje is zeker een mooie toevoeging aan jouw interieur of tuin. En je hebt nooit meer ruzie over wie waar mag liggen in de loungeset. Jouw kat heeft namelijk meer dan genoeg aan zijn eigen Trixie Kattenhuis met balkon en die scoor je natuurlijk bij Poezenbazen!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering