De 10 leukste dierendagcadeaus voor jouw kat

De 10 leukste dierendagcadeaus voor jouw kat

Dierendag komt er weer aan en jij bent op zoek naar het leukste cadeau voor jouw kat. Logisch, want jouw poes of kater verdient de beste dierendag ooit. Poezenbazen verkoopt de liefste, grappigste en tofste cadeaus voor katten die over een paar weken dierendag 2023 vieren. Ontdek de tien gaafste cadeaus en vier met jouw poezelige gezinslid de meest purrrfecte feestdag van het jaar!

 

1. Aanwinst in het interieur: de krabvaas 

Voor dierendag 2023 is dit een populair cadeau voor eigenaren van een kat. Dit mooie krabmeubel is ook nog eens een aanwinst in het interieur! Deze stevige krabvaas kan je naast krabmeubel voor jouw kat ook gebruiken als echte vaas. Zet er leuke decoratieve takjes in waar jouw kat mee kan spelen of een boeket droogbloemen en je hebt een win-win te pakken! Iedere poezenvriend zal jaloers zijn, dat weten wij zeker!

 

 

2. Zzzlaapmand: het zachtste dierendag cadeau voor jouw kat

Ziet deze kattenmand er niet superzacht uit? Deze donutvormige mand is een plek waar je kat zich lekker in kan verstoppen en een heerlijk dutje kan doen. Door het hoogpolige pluche aan de binnenkant is je kat er bijna niet meer uit te krijgen. Iedere kat droomt van zo’n cadeau tijdens dierendag 2023!

 

 

3. Interactieve snackautomaat voor katten

Laat je kat lekker spelen met deze snackautomaat. We moeten onze katten natuurlijk niet te makkelijk belonen. Je kat zal met dit dierendag cadeau wel even zoet zijn. Stop snoepjes in deze automaat en laat je poes of kater met het veertje spelen. Zodra er aan het veertje wordt getrokken, komen er snoepjes uit. Laat je kat zo maar even lekker smikkelen!

 

 

4. Kat-en-muisspel

De enige muis die je wél in huis wilt hebben! Deze fleurige muis met bewegingssensor is het nieuwe favoriete speeltje van jouw kat. Zodra je kat ook maar in de buurt komt, beweegt de muis in onverwachte richtingen. Alsof dit nog niet genoeg is, is de muis ook nog voorzien van een staart met veren en lichtjes. Speelplezier gegarandeerd dus!

 

 

5. Een speeltunnel

Elke kat is dol op verstoppertje. In deze avontuurlijke speeltunnel kan je kat zich heerlijk verstoppen, een dutje doen of heerlijk spelen. De tunnel is superzacht en doordat hij is gemaakt van lamswol, maakt ook nog eens onweerstaanbare knispergeluidjes. Perfect voor een heerlijke chillzondag (of maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag én zaterdag natuurlijk). Grote kans dat jouw kat dit in 2023 op de lijst met cadeaus voor dierendag heeft gezet!

 

 

6. Eten wordt steeds leuker met dit dierendag cadeau voor je kat

Jouw kat beleeft veel snackplezier met deze voedingsroller! Je kunt de voeding of snoepjes eenvoudig in de roller stoppen en het is aan je kat om uit te vogelen hoe hij of zij de brokjes eruit krijgt. Zo voorkom je dat je kat zijn eten naar binnen schrokt en blijft hij ook nog eens lekker in beweging. Straks is jouw kat de fitste van de hele buurt!

 

 

7. Culinaire maaltijd

Nog op zoek naar de ideale brokjes voor in de bovenstaande roller? Of je kat gewoon verwennen met een sterrenmaaltijd? Dat kan met het heerlijke voer van Happy Cat! We hebben het al door verschillende kattenvriendjes laten testen en ze zijn er stuk voor stuk dol op. De één houdt wel meer van vis en de ander meer van vlees, maar dat is geen probleem. Happy Cat heeft veel verschillende smaken voor juniors, adults en seniors!

 

 

8. Een eigen huis, een plek onder de zon

Dit is de droom van elke kat: een eigen bungalow! Dit speelhuis is heel makkelijk in- en uit elkaar te halen, want hij bestaat slechts uit twee delen. Op de zomerse dagen kan je hem dus makkelijk verhuizen naar de tuin, zodat jouw poezenvriend heerlijk buiten kan spelen en even kan ontsnappen aan de zon in zijn eigen bungalow! Deze kattenbungalow is een van de meest originele dierendag cadeaus die je in 2023 aan je kat kunt geven.

 

 

9. Slapen en spinnen als een prins(es)

Een kat doet (bijna) niets liever dan de hele dag dutjes. Wij poezenbazen zijn er maar al te jaloers op natuurlijk! Laat ons maar werken… Je wilt natuurlijk wel het allermooiste en fijnste bedje voor jouw oogappel. Dit Madison Lounge kussen is gemaakt van zachte velours stof. Houdt je kat niet van roze? Geen probleem! De kussens zijn er in alle kleuren en maten. Pluspunt: op dit dierendag cadeau passen meerdere katten. Laat die poezenslaapfeestjes maar beginnen!

 

 

10. Matching bandjes

Laat je kat stralen met deze mooie halsband! Wie zegt dat katten niet modieus kunnen zijn? Deze halsband is extra leuk, omdat er een armband voor het baasje mee wordt geleverd. Zo ben je nog meer verbonden met jouw poezenvriend en heb jij een tof dierendag cadeau om in 2023 aan je kat te geven.

 

 

Welk cadeau geef jij je kat voor dierendag? Laat het ons weten in de reacties of stuur een foto in via onze Facebook of Instagram!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering