De 10 leukste dierendagcadeaus voor jouw kat

Op zoek naar een tof cadeau voor jouw kat voor dierendag? Dan ben je hier op het juiste adres! Onze Catfluencers weten de perfecte dierendagcadeaus. Van krabpalen tot kattenluiken en van kattenmanden tot kattenspeeltjes. Lees snel verder!

1. Zolux jonah 3 krabpaal

De Zolux Jonah 3 krabpaal heeft verschillende plateaus en een huisje waar je kat lekker op kan luieren. Daarnaast is de paal omwikkeld met sisal, zodat jouw kat ook kan krabben. De krabpaal is gemaakt van mooie natuurtinten en zal dus zeker mooi in je huis staan!

2. Rosewood kattenmand

Ziet dit mandje er niet heerlijk uit? De Rosewood kattenmand is een mand, deken en tunnel in één! Omdat de piramide een rits heeft, kan je de driehoek openritsen en hem omtoveren tot een deken. Dubbel plezier dus!

3. Trixie klim/klauterladder

Jij maakt van jouw huis een echt speelparadijs met deze Trixie klim- en klauterladder. Je kunt de ladder eenvoudig aan de muur bevestigen. Het klimmeubel bestaat uit drie plateaus en deze plateaus zijn aan elkaar verbonden met trappen van hout en sisal.

4. Petsafe kattenluik

Dit Petsafe kattenluik kan jouw huisdier herkennen met een ID-chip. Super handig dus! Er kunnen tot wel 40 huisdieren geprogrammeerd worden in dit luik. Een perfect kattenluik voor als je meerdere katten hebt!

5. Oster geurloze kattenbak

Onaangename geuren uit de kattenbak zijn verleden tijd met deze kattenbak! Deze Oster geurloze kattenbak bevat een stof- en geurfilter in combinatie met een ultra stille ventilator. Hierdoor zal de kattenbak nooit meer stinken!

6. Banbury & Co voerbak

Ziet dit voerbakje er niet schattig uit? De Banbury & Co voerbak is verkrijgbaar in de kleuren grijs en roze. Je kunt zowel nat- en droogvoer in dit bakje doen. Dat wordt smullen dus!

7. Croci pet drinkfontein

Zuiver en helder water, de hele dag door. Dat wil iedere kat toch hebben? Dat kan nu met deze Croci pet drinkfontein! Er zit een dubbel filtersysteem met voorfilter in de fontein en dit zorgt voor een superieure waterkwaliteit.

8. 20 x Barfmenu eend kattenvoer

Op dierendag mag jouw kat weleens iets speciaals eten toch? Dan is het Barfmenu eend kattenvoer zeker een aanrader. Dit voer bevat van nature een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen en wordt gemaakt van uitstekende kwaliteit.

9. Trixie premio freeze dried shrimps

Een extra snackje op dierendag, daar zal je kat geen nee tegen zeggen! De Trixie premio freeze dried shrimps zijn hier perfect voor! De snack is 100% natuurlijk en gemaakt uit gevriesdroogde garnalen en zal dus zeker in de smaak vallen bij jouw kat!

10. Bobby paarse leren halsband

Met dit cadeau zal jouw kat helemaal stralen! De Bobby paarse leren halsband heeft een luxe en elegante uitstraling en is gedecoreerd met Swarovski elementen. ‘Shine bright like a diamond’, zeggen ze toch?

Welk cadeau geef jij je kat voor dierendag?

Recente reacties

  • Poezenbazen.nl

    Mimi

    Hi, deze kost 47,99!

  • Alijda Van Vendeloo

    Monday 07 / 09 / 2020

    Heb wel interesse in dat muur klauter ding,wat kost dat? Die klim en klauter ladder?

Laat ook een reactie achter