PetSecur Standaard

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
Vanaf
€17,42

per maand

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €49

Op voorraad
  • Geen wachttijd
  • Inclusief 70% buitenlanddekking
  • Tijdelijk het eerste jaar 5% korting - gebruik code AFF235

Petsecur Standaard huisdierverzekering

In een wereld waar katten en honden worden gekoesterd als geliefde familieleden, is het van cruciaal belang om aandacht te besteden aan hun welzijn. Dat is waar Petsecur Standaard om de hoek komt kijken. Het is een unieke, toegewijde verzekering die specifiek gericht is op de hond én kat.

Wat is Petsecur Standaard en voor wie is het?

Voor de belofte om de gezondheid en het geluk van je huisdier te waarborgen, is Petsecur Standaard dé huisdierverzekering. Hier staat dit altijd op de eerste plaats. De verzekering dekt onverwachte medische kosten, operaties of andere onvoorziene situaties. Petsecur Standaard staat je bij om de financiële lasten te verlichten, zodat de zorg en liefde voor je pluizige metgezel niet in gevaar komt.

Waarom kies ik voor Petsecur Standaard?

Petsecur Standaard heeft zich gespecialiseerd in verzekeringen die zich toespitsen op een kat of hond. Of je nu de trotse eigenaar bent van een speelse pup of een rustige senior kat, Petsecur Standaard is er om jouw huisdier te beschermen tegen onverwachte wendingen die het dierenleven kunnen beïnvloeden. De standaard verzekering is uitgebreider dan het basispakket. De maximale uitkering is €750,- euro hoger bij standaard en de bijdrage is in de meeste gevallen 20% meer dan bij de basis-optie. Daarnaast worden ook dierenambulance, hulpmiddelen, intensieve zorgen operatie heup/elleboog vergoed. Kijk op de website van Petsecur om te zien welke percentages onder welk onderdeel hangen.

Waarom is het belangrijk dat ik mijn kat of hond verzeker?

Huisdieren brengen vreugde in het leven, maar zijn, net als mensen, ook vatbaar voor ziekten, ongevallen of leeftijdsgebonden aandoeningen. Een rekening bij de dierenarts kan behoorlijk oplopen, en het laatste wat je natuurlijk wilt doen is noodzakelijke kosten voor de gezondheid van je metgezel uitstellen vanwege financiële overwegingen. Door te kiezen voor Petsecur investeer je in gemoedsrust, wetende dat de beste zorg geboden kan worden, zonder financiële gevolgen.

Waarom Petsecur Standaard boven andere verzekeringen?

Petsecur Standaard onderscheidt zich door zich uitsluitend toe te wijden aan honden en katten. Een team van professionals met uitgebreide kennis staat klaar om je te woord te staan, zowel per e-mail als telefoon. Met een eenvoudig en transparant proces kun je gemakkelijk je verzekering afsluiten bij Petsecur.

Wanneer gaat de huisdierverzekering van Petsecur Standaard in?

Het antwoord hierop is eenvoudig. Dit kun je aangeven tijdens het aanmeldingsproces. Na het afsluiten van de verzekering wordt de aanvraag beoordeeld. Na acceptatie wordt het polisblad met de ingangsdatum van de dekking van jouw net gekozen verzekering en startdatum opgestuurd. Zo kun je de beste zorg geven die je huisdier verdient! Hieronder staat een eenvoudig overzicht van wat de Petsecur Standaard huisdierverzekering dekt. Informatie over de basisverzekering kan je vinden via hier.
Informatie over de extra verzekering van PetSecur kan je hier terugvinden. 

Wat dekt de huisdierenverzekering?

Als jouw huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt vergoeden wij alleen de kosten die in Nederland gemaakt zijn. Bijvoorbeeld kosten voor: 

  • een consult bij de dierenarts
  • opname en behandeling als dit medisch gezien nodig is;
  • onderzoek dat nodig is om een aandoening of letsel door een ongeval vast te stellen;
  • in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen;
  • hulpmiddelen voor genezing zoals verband en implantaten 

 

Goed om te weten:

Met de Petsecur Standaard Huisdierenverzekering krijg je onverwachte medische kosten voor je hond of kat vergoed tot € 4.000,- per verzekeringsjaar. 

Je kiest zelf naar welke dierenarts in Nederland je gaat en je stuurt je de rekening gewoon naar ons. Fijn idee, toch?

Wil je precies weten wat de huisdierverzekering dekt? Lees dan de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Dekking

Verzekerd bedrag: € 4.000
Eenmalige kosten: € 0,00
Eigen bijdrage: Geen
Wachttijd: Géén
Buitenlanddekking: Inclusief
Eigen risico: Geen
Maximale leeftijd: 7 jaar
Dekking castratie/sterilisatie: 70%
Dekking consult arts: 70%
Dekking buitenland: 70%
Dekking geneesmiddelen: 70%
Dekking identificatie chip: 0%
Dekking operaties: 70%
Dekking opname/verblijf in kliniek: 50%
Dekking vaccinaties: 0%
PetSecur Standaard
PetSecur Standaard