PetSecur Basis

0 Beoordeling | Schrijf een beoordeling
Vanaf
€9,45

per maand

Verzendkosten

Gratis verzending vanaf €49

Op voorraad
  • Geen wachttijd
  • Inclusief 50% buitenlanddekking
  • Tijdelijk het eerste jaar 5% korting - gebruik code AFF235

PetSecur huisdierverzekering

In een wereld waarin katten en honden onderdeel zijn als geliefd familielid is het cruciaal om aandacht te besteden aan hun welzijn. Dat is waar PetSecur om de hoek komt kijken. Het is een unieke, toegewijde verzekering die zich specifiek richt op de hond én kat.

Wat is PetSecur en voor wie is het?

Voor de belofte om de gezondheid en geluk van je huisdier te waarborgen is petSecur dé huisdierverzekering. Hier staat dit altijd op de eerste plaats. De verzekering voorziet in onverwachte medische kosten, operaties of andere onvoorziene situaties. PetSecur staat je bij om de financiële lasten te verlichten, zodat de zorg en liefde voor je pluizige vriend niet in gevaar komt.

Waarom kies ik voor PetSecur?

PetSecur heeft zich gespecialiseerd in verzekeringen die zich toespitsen op een kat of hond. Of je nu de trotse eigenaar bent van een speelse pup of een rustige senior kat, PetSecur is er om jouw huisdier te beschermen tegen onverwachte wendingen die het dierenleven voorkomen. Met de Basis huisdierverzekering vergoedt PetSecur alle kosten die in Nederland worden gemaakt.

Waarom is het belangrijk dat ik mijn kat of hond verzeker?

Huisdieren brengen vrolijkheid in het leven, maar zijn net als ieder mens ook vatbaar voor ziekten, kunnen een ongeval krijgen of te maken krijgen met leeftijd gerelateerde aandoeningen. Een rekening bij de dierenarts kan flink in de kosten oplopen, en het laatste wat je natuurlijk wil doen is dat je bepaalde kosten die gemaakt zouden moeten worden voor de gezondheid van je metgezel uitstellen omwillen van de financiën. Door te kiezen voor PetSecur investeer je in gemoedsrust, wetende dat de beste zorg aangeboden kan worden, zonder financiële consequenties.

Waarom Petsecur boven andere verzekeringen

PetSecur onderscheidt zich door zich alleen toe te wijden aan honden en katten. Een team van professionals met uitmuntende kennis staan klaar om je te woord te staan, zowel per e-mail als telefoon. Met een eenvoudig en transparant proces kan je eenvoudig je verzekering afsluiten bij PetSecur.

Wanneer gaat de huisdierverzekering van PetSecur in?

Het antwoord hierop is eenvoudig. Dit kan je bij het aanmeldingsproces aangeven. Na het afsluiten van de verzekering wordt de aanvraag beoordeeld. Na acceptatie wordt het polisblad opgestuurd met de ingangsdatum van de dekking van jouw net gekozen verzekering en startdatum. Zo kan je de beste zorg geven die je huisdier verdiend! Hieronder staat een eenvoudig overzicht wat de PetSecur Basis huisdierverzekering dekt. Wil je meer informatie over het PetSecur standaard dierenverzekering? Klik hier. Voor informatie over de PetSecur extra huisdierenverzekering kan je hier terecht. 

Wat dekt de huisdierenverzekering?

Als jouw huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt vergoeden wij alleen de kosten die in Nederland gemaakt zijn. Bijvoorbeeld kosten voor:

  • een consult bij de dierenarts
  • opname en behandeling als dit medisch gezien nodig is;
  • onderzoek dat nodig is om een aandoening of letsel door een ongeval vast te stellen;
  • in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen;
  • hulpmiddelen voor genezing zoals verband en implantaten 

Goed om te weten:

Met de PetSecur Huisdierenverzekering krijg je onverwachte medische kosten voor je hond of kat vergoed tot € 3.250,- per verzekeringsjaar.

Je kiest zelf naar welke dierenarts in Nederland je gaat en je stuurt je de rekening gewoon naar ons. Fijn idee, toch?

Wil je precies weten wat de huisdierverzekering dekt? Lees dan de polisvoorwaarden voor een volledig overzicht.

Je beoordeling toevoegen

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Dekking

Verzekerd bedrag: € 3.250
Eenmalige kosten: € 0,00
Eigen bijdrage: Geen
Wachttijd: Géén
Buitenlanddekking: Inclusief
Eigen risico: € 0
Maximale leeftijd: 7 jaar
Dekking castratie/sterilisatie: 50%
Dekking consult arts: 50
Dekking buitenland: 50%
Dekking geneesmiddelen: 50%
Dekking identificatie chip: 0%
Dekking operaties: 50%
Dekking opname/verblijf in kliniek: 0%
Dekking vaccinaties: 0%
PetSecur Basis
PetSecur Basis