Een veilige katten reismand

22 Product(en)

Een katten reismand voor je kat is een echte must. Dat is wel zo handig voor de uitstapjes naar onder andere de dierenarts!

Sorteer op:

De beste katten reismanden

Het gebeurd misschien niet vaak dat je jouw kat meeneemt op visite of bijvoorbeeld voor een dagje weg. Toch kan het voorkomen dat je met jouw huistijger op stap moet. In dat geval is de kattenreismand de way to go! De kattenreismand, of met een luxe woord vervoersbox voor katten, is onmisbaar voor alle poezenbazen. Wij hebben verschillende soorten reismanden voor katten in ons assortiment. Zo zorgen we ervoor dat er een reistas is voor elke kat en poes. Want een kat vervoeren kan soms best een uitdaging zijn, daarom is een fijne kattenmand belangrijk. Safe travels!

De katten reismand voor veilige reizen

Je bent op zoek naar een katten reismand. De meeste katten vinden een kattenmand verschrikkelijk. En dat is best logisch, want wie wil er nou wel in een soort van kattenkooi gestopt worden? Maar, de reiskoffer voor jouw kat, of poes, is een echte must voor uitstapjes naar bijvoorbeeld de dierenarts! Dat is dan ook precies de reden dat katten de reismand liever mijden.

Kattenmanden om te vervoeren

Het is logisch dat katten niet blij worden van een kattenmand of reistas. Het kan daarom helpen jouw kat niet bang te laten worden voor de kattenmand. Je kunt dit doen door bijvoorbeeld de katten reismand af en toe in je woonkamer te zetten. Zo kunnen de tijgers wennen aan de mand.

Welke katten reismand moet ik kopen?

Wil je een kattenmand kopen? Dan helpen wij je graag verder en hebben daarom een aantal katten reismanden voor je uitgelicht.

Wil je jouw kat fashionable vervoeren en de show stelen? Dan is de Trixie Rotan kattenmand jouw nieuwe reisbuddy. Deze mand is gemaakt van riet en heeft daardoor een natuurlijke uitstraling. Deze rieten kattenmand heeft een opening bij de deur en hierdoor voelt jouw kat zich veilig en op zijn gemak. Kat in het bakkie!

We blijven nog even bij de reismanden van Trixie want deze reistas is ook de moeite om te bekijken. De Trixie reismand is een handige mobiele bench en heeft een mooie donkerblauwe/lichtblauwe kleur. Deze is snel op te zetten en heel erg licht. Dat scheelt weer sjouwen.

En dan voor de echte reizigers hebben wij de Fofos Comfort Reismand Rugtas. Dit is de moderne draagtas voor jouw kat of poes. De reismand is transparant waardoor reizen voor jouw kat nog comfortabeler wordt. Minder stress tijdens het vervoeren van je kat? Dan kies je voor de Fofos Comfort Reismand.

Kat vervoeren met een reismand

Maar hoe krijg je een kat in reismand? Met snoepjes, snacks of speelgoed kom je al een heel eind. Probeer met snoepjes de kat rustig in de kattenmand te laten lopen, wanneer je dit meerdere keren oefent, zal je snel resultaat zien. Voor het oefenen heb je wel genoeg snoepjes of snacks nodig. Hiervoor kun je bijvoorbeeld Whiskas snacks zalm 8 stuks kiezen. Zo heb je gelijk een voorraadje in huis.

Je kunt ook een kattenspeeltje klaar liggen in de reismand. Kies bijvoorbeeld voor de Kong softies buzzy llama, dit is reisbuddy voor jouw huistijger. Met een speeltje voelt jouw kat zich uiteindelijk comfortabeler in de reistas en is het makkelijker om jouw kat te vervoeren. Want een kat vervoeren zonder reismand, is geen goed idee. Doei mooie bekleding van je auto, balen...

Alles om je kat te vervoeren

Bij Poezenbazen vind je echt alles om je kat te vervoeren. We hebben luxe kattenmanden, design kattenmanden en draagmanden waar elke kat blij van wordt. Moet je jouw kat vervoeren naar de dierenarts, of misschien omdat je gaat verhuizen? Dan is een katten reistas onmisbaar. Vervoer je kat op een goede manier en je zult zien dat het vervoeren van een kat eigenlijk best wel meevalt.

De leukste kattenspullen shop je bij Poezenbazen

Of je nu op zoek bent naar de perfecte katten reismand, een heerlijke kattenmand, een leuk kattenspeeltje, een top notch voerbak of drinkfontein of de beste krabpaal. Bij Poezenbazen shop je de leukste kattenspullen!

Naast alle toffe katten spullen bloggen onze catfluencers er ook op los over alles waar je maar aan denkt bij katten. Van soorten katten tot kitten benodigdheden tot redenen waarom jij je kat mee moet nemen op wintersport!

Oh, en volg ons vooral op Instagram!