Waar moet je op letten bij het kopen van een kattenmand?

Waar moet je op letten bij het kopen van een kattenmand?

Kattenmanden zijn er in alle soorten en maten. Ook elke kat is anders en daarom is het belangrijk dat je goed naar jouw kat luistert bij het kopen van een kattenmand. Gelukkig hebben de meeste katten wel overeenkomsten en zijn er bepaalde vuistregels die altijd gelden bij het kopen van een kattenmand. Ik neem je graag mee. Dit is waar je op moet letten bij de aankoop van een mand voor jouw kat!

Don’t keep it cool

Wat is Nederland toch een fijn land hè? Die 3 weken per jaar dat het warm is, nou nou. Wij katten houden niet echt van kou. Regel nummer 1 van een kattenmand of kattenhuisje is dan ook dat het lekker warm moet zijn. Dit gaat vaak gepaard met zachte materialen en kussens. Dat vinden wij alleen maar een fijne bijkomstigheid. Tuurlijk liggen wij ook wel eens op je harde eettafel of recht voor je neus op de koude wc-vloer, maar dan willen we gewoon aandacht. Tijdens het chillen hebben we graag comfort. En warmte dus. 

50 shades darker

Net als de meeste mensen geven wij katten de voorkeur aan een donkere ruimte om in te slapen. Van origine zijn wij natuurlijk nachtdieren. Gezien wij ook overdag regelmatig een uiltje knappen, is het fijn als een kattenhuis of kattenmand dicht en donker is. Echt, je zult dan geen last meer hebben van ons in je bed! 

Het oog wil ook wat

Je mag best een beetje aan jezelf denken bij het kopen van een kattenmand. Het moet natuurlijk wel een beetje matchen met je eigen stijl en interieur. Gelukkig weet ik alles van stijl en mode en heb ik alleen de beste designs geselecteerd voor Poezenbazen.nl. Gelukkig zijn er genoeg designers van kattenmanden en kattenhuisjes die meegaan met de trends. Je check al onze kattenmanden in onze webshop!

Een plek om te slapen, maar ook om te spelen

Anders dan jullie saaie bed houden wij wel van iets speels. En nee, niet die spelletjes die jullie in bed spelen. Als een kattenmand of kattenhuisje speelse elementen bevat, zoals meerdere ingangen, klim- en klauterwerk en een krab gedeelte, zijn wij er niet meer weg te slaan. 

De beste kattenmanden en kattenhuisjes koop je bij Poezenbazen.nl

Eigenlijk zijn al deze tips overbodig, want op Poezenbazen.nl vind je alleen de beste kattenmanden geselecteerd door moi. Neem gewoon een kijkje in de shop en scoor jouw kattenmand vandaag nog!

 

 

 

Madison - Katten kussen - Velours Lounge Cushion - 120 x 90 x 15 cm - Groot - Groen

 • 100% polyester
 • Heerlijk zacht
 • Makkelijk schoon te maken
Bekijk product

 

AFP - Kattenmand - Lambswool Donut Bed - 45 x 45 x 25 cm - Grijs

 • Maximaal comfort
 • Luxe materialen
 • Ecovriendelijk
Bekijk product

 

HD Cat Bed - Kattenmand - Kattenbed Zebra - 45cm x 55cm - Orthopedisch

 • Speciaal orthopedisch ontwerp
 • Memory foam
 • Stijlvol ontwerp
Bekijk product

 

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

 • Biedt gemoedsrust
 • Medische kostendekking
 • Financiële bescherming
 • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering