Top 5 kattenluiken: getest door onze catfluencers

Top 5 kattenluiken: getest door onze catfluencers

5. Pawise Cat Flap 23 cm x 26 cm Kattenluik

Laten we beginnen met een echt koopje. De Pawise Cat Flap 23 cm x 26 cm. Dit geavanceerde kattenluik is eenvoudig te programmeren met 1 knop. Hierdoor bepaal je zelf wanneer je kat wel of niet naar binnen of buiten kan. Daarnaast is het kattenluik zeer gemakkelijk te monteren.

KONG Softies Buzzy Llama EU

Pawise Cat Flap 23 cm x 26 cm Kattenluik

  • 4 verschillende standen
  • Makkelijk te bedienen
  • Makkelijk te monteren
Bekijk product

4. Petsafe kattenluik Four Way

Petsafe kattenluik Four Way

De Four Way kattenluik is geschikt voor kleine en middelgrote katten tot 7 kilogram. Het fijne aan dit luik is dat het zowel in dunne oppervlakten, zoals enkel glas en dunne deuren – vanaf 6mm dikte – en diepere oppervlakten ingebouwd kan worden. Voor de installatie in een dikkere deur kan gebruik gemaakt worden van de meegeleverde tunnelelementen.

3. Trixie 4-weg kattenluik XL inclusief tunnelstuk wit

Is jouw woning ingenomen door een grote kater of forse poes? Dan biedt de Trixie 4-weg XL kattenluik precies waar je naar op zoek bent. Het luik heeft vier richtingen, namelijk alleen naar binnen, alleen naar buiten, allebei of geen van beiden. Door middel van de gemakkelijke draaisluiting kun je het luik openen en sluiten in de door jou gewenste richting. En het luik sluit netjes achter je kat door middel van een magneetsluiting.

2. Petsafe kattenluikklep magnetisch

Zoek je een kattenluik voor holle, dikke deuren of muren? Dan is dit het luikje van je dromen! Het kattenpoortje kan in vier standen worden ingesteld en verleend toegang aan jouw kat(ten) wanneer ze een magnetisch halsbandsleutel dragen. Onbekende katten, honden of andere diertjes komen niet binnen.

1. Petsafe kattenluik microchip bruin

Met stip op 1 staat de kattenluik met microchip van Petsafe. Dit geavanceerde kattenluik is eenvoudig te programmeren met 1 knop. Het systeem is voorzien van een waarschuwingslampje bij een laag batterijvermogen, compatibel met alle identificatiechips en staat tot veertig unieke identificaties toe. Voor huishoudens met meerdere katten is dat echt ideaal!

Kattenluik kopen?

Onze catfluencers zijn kritisch en deze top 5 is zeer zorgvuldig samengesteld. Toch is iedere kat anders. Kies daarom het kattenluik dat past bij de afmetingen van je poes en de wensen van het baasje.

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering