Haal een virtuele 3D-kat in huis met Google

Haal een virtuele 3D-kat in huis met Google

Altijd al willen weten hoe het is om een kat in huis te hebben? Google maakt het mogelijk! Althans een virtuele kat. Je kunt namelijk door middel van Augmented Reality (AR) een kat op elke plek in je huis plaatsen. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is je smartphone met werkende camera en internetverbinding. 

AR kat in huis halen

Bijzijn is meemaken. Dit is iets wat je echt zelf moet uitproberen en ervaren. En dat is gelukkig heel simpel. Ga naar Google en zoek naar ‘kat’. Je krijgt vanzelf de optie ‘weergeven in 3D' te zien. Jouw kat is dan direct gebruiksklaar. Klik op ‘tonen in ruimte’ en je kunt de kat overal plaatsen waar jij dat wilt. 

De kat miauwt, draait, gaat zitten en likt zijn pootjes. Je kunt de kat zelf plaatsen waar je wilt en handmatig vergroten, verkleinen en draaien. Staat eigenlijk best goed toch, zo’n kat in huis?

Bijna elke nieuwe generatie smartphone of tablet is geschikt om een 3D-kat in huis te halen. Heb je een iPhone die draait op iOS 11.0 of hoger of een Android toestel met Android 7.0 of hoger? Dan zit je goed. Probeer het zelf en check hoe het is om een kat op de keukentafel, het aanrecht of zelfs in de wc-pot te hebben. 

3D-dieren van Google

Dankzij 3D-dieren van Google is het mogelijk om een virtuele kat in huis te halen. Een kat is overigens niet het enige dier. Je kunt namelijk ook andere huisdieren ‘uitproberen’, zoals een hond of een schildpad. Is dat allemaal wat te braaf voor je? Probeer dan een leeuw, tijger, python, bruine beer of zelfs een haai. 

Er zijn meer dan 20 verschillende diersoorten beschikbaar. Misschien staat een pinguïn wel heel mooi in je interieur!

Een (virtuele) kat in huis

Helaas is het (nog) niet mogelijk om te experimenteren met verschillende kattenrassen. Toch is het leuk om het een keer te proberen. En mocht je overtuigd zijn om een echte kat in huis te nemen, dan helpen wij je natuurlijk op weg met de handigste, leukste en mooiste kattenbenodigdheden

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering