Dit zijn de 5 leukste kattenspeeltjes voor jouw kat!

Dit zijn de 5 leukste kattenspeeltjes voor jouw kat!

Dus jij bent op zoek naar leuke kattenspeeltjes? Dan zit je bij mij goed, want ik speel het liefst al-tijd. Het is ook echt uitzonderlijk dat ik nu stilzit. Want ik. Wil. Spelen. Maar goed. Het is belangrijk om je kat goed bezig te houden. Om verveling en kapotte meubels te voorkomen. Snap je? Voor mij is dat geen probleem want gordijnen zijn een van mijn beste vrienden, maar ik kan me goed voorstellen dat jij je gordijnen liever heel houdt. Check daarom hier (razendsnel, want ik wil spelen) de 5 leukste kattenspeeltjes voor jouw kat!

1. Catnip is altijd goed

Misschien goed om te weten wat catnip, ook wel kattenkruid, doet met een kat! Want catnip maakt me wild! Deze muis gemaakt van lamswol is gevuld met catnip én kraakt door het plastic wat er in zit. Dat is niet voor de kat zijn kut. Of ik nu weer eens in de gordijnen hang of me ergens achter verstopt heb. Dat gekraak van deze muis hoor ik óveral en haalt mijn jachtinstinct helemaal naar boven. Voor je het weet ren ik als een malle naar het speeltje en ga ik er mee aan de haal. Playtime! Zoals altijd natuurlijk.

Dat wil iedere kat toch hebben!? Snel kopen dus!

2. Meer catnip

Ook deze snor maakt me lijp. Want: catnip. Maar ook: snor. Een snor is weer wat anders dan die standaard visjes die humans voor ons kopen. Dus dat is ook wel eens leuk voor de afwisseling. En anders ga ik gewoon in de gordijnen hangen hoor. Maar het lijkt mij beter voor onze Poezenbazen dat we uit de gordijnen blijven dus koop (onder andere) dit speeltje voor ons en we zijn voorlopig wel even zoet. 

3. Muizen blijven een goede prooi

Oké, misschien is een muis ook wel een van de doorsnee kattenspeeltjes. Maar muizen blijven een top prooi! Ik moet die gewoon altijd vangen. Vooral als ze bewegen. Als jij aan het touwtje van dit muisje trekt, gaat mijn prooi trillen en bewegen. Mijn jachtinstinct slaat binnen een seconde op hol van deze trillende muis!

BRB, even deze muis vangen.

4. Een kattentempel want dat verdienen we

Wij katten zijn natuurlijk geweldig en dat verdient gewoon een tempel. Beter gezegd, een troon. We moeten geprezen worden. Ondanks mijn baan als parttime gordijnklimmer houdt iedereen van mij. Deze kattentempel is hét teken van waardering én ik kan ‘m ook nog eens gebruiken terwijl ik speel. Ik kan mezelf verstoppen voor mijn prooi, een sprintje trekken vanuit de tempel naar mijn prooi en mezelf vanaf het dak lanceren in de gordijnen!

5. Kattenspeelgoed bord mét snoepjes

Want zonder snoepjes gaan we hier natuurlijk niet mee spelen. Ik hou van spelen. Trust me. Maar dit ga ik natuurlijk niet doen zonder dat er snoepjes op dit kattenspeelgoedbord liggen. Het is zo’n uitdaging om in deze 4 spellen op dit speelbord de snoepjes te pakken te krijgen! Maar ik moet ze hebben. Nu.

De leukste kattenspeeltjes om jouw kat te vermaken

Ik ben helemaal wild geworden door over deze leukste kattenspeeltjes te vertellen. Mag ik al gaan spelen? Trouwens, ik doe het gewoon. Doei!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering