Dit is onze top 6 voerbakken voor katten!

Dit is onze top 6 voerbakken voor katten!

Zo'n voerbak is best een essentieel ding wanneer je een kat (of twee, of drie) in huis rond hebt lopen. Ben je benieuwd naar de verschillende soorten? Wij, catfluencers van Poezenbazen, hebben een mooie top 6 voor je samengesteld. Van visgraat tot een volledig doolhof, je kunt het zo gek niet bedenken! 

1. Voerbak met visgraat 

Simpel maar functioneel. Deze ruime voerbak met visgraat op de bodem kan nog wel eens voor verwarring zorgen bij je kat. Of je zorgt dat de bodem nooit zichtbaar is, dat kan natuurlijk ook. De voorkeur van jouw kat gaat daar hoogstwaarschijnlijk naar uit. Gemaakt van steen en is dus zwaar genoeg om ook wat grotere katten te kunnen bedienen. 

2. Beeztees retro voerbak van RVS

Een voerbak voor jouw kat kan niet stijlvol zijn? Zeker wel! Hou je van retro-stijl? Dan zit je met de Beeztees retro voerbak van RVS helemaal goed. Het frame is van wit metaal en de uitneembare bak is van RVS. Bijna onverwoestbaar dus! De bak is wat hoger dan gemiddeld, waardoor deze op een prettige hoogte voor jouw kat staat. Deze voerbak staat fantastisch in een industrieel of retro interieur!

3. Trixie voerbak voor katten met platte neus

Heb je een Perzische kat in huis rondlopen? Dit kattenras heeft een kortere en meer platte neus dan andere katten. Hier heeft Trixie een speciale voerbak voor ontwikkeld. De Trixie voerbak voor katten met een platte neus. Deze voerbak is voorzien van een extra lage rand én hij is wat breder. Zo kan jouw Pers iedere dag comfortabel voldoende eten naar binnen werken. De voerbak is keramisch en daardoor te gebruiken voor zowel water als voer. Ook is de voerbak heel gemakkelijk te reinigen.

4. Banbury & co voorraadpot

Al dat lekkers moet natuurlijk wel goed opgeborgen worden! Deze Banbury & co voorraadpot is een aanwinst voor ieder interieur. Geen gedoe met open zakjes of plastic bakjes van kattensnoepjes of -brokjes. Heb je een brutale Poezenbaas in huis rondlopen? Deze voorraadpot is goed afsluitbaar en de inhoud blijft lekker vers. 

5. Hagen Catit doolhof voerbak

Eet je kat slecht of is hij snel verveeld? Dan is de Hagen Catit doolhof voerbak een slimme manier om jouw kat de uitdaging te geven die hij nodig heeft. Dit doolhof bestaat uit verschillende moeilijkheidsniveaus welke je zelf kunt aanpassen. Je draait simpelweg aan de interne schijf om de openingen groter of kleiner te maken. Zo kan je kat, met enige inspanning, zelf zijn voer bij elkaar verzamelen. En alsof dat nog niet genoeg is: wanneer je kat bezig is met het verzamelen van zijn voer worden zijn voetjes gemasseerd door de zachte mat!

6. Trixie TX2 automatische voerdispenser

Ben je (soms) lange dagen van huis? Dan is de Trixie TX2 automatische voerdispenser ideaal! Je kunt met de ingebouwde timer een tijdstip instellen waarop jouw kat toegang krijgt tot zijn voer. In totaal kun je 300ml voer kwijt in deze voerdispenser. Met de speciale anti-slip onderkant schuift de voerbak niet heen en weer tijdens het eten. Er is zelfs ruimte om icepacks in de voerbak te plaatsen, zodat het voer koel blijft. Luxer kan niet!

De perfecte voerbak voor jouw kat koop je bij Poezenbazen!

Dit is onze top 6 voerbakken voor jouw kat! Wil je meer weten over voerbakken? Wij leggen je uit waar je op moet letten bij de aanschaf van een voerbak. Vergeet ook niet naar de lekkerste kattensnacks en het meest voedzame kattenvoer te kijken. Je kat zal je dankbaar zijn!

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering