De top 4 drinkfonteinen volgens onze catfluencers!

De top 4 drinkfonteinen volgens onze catfluencers!

Katten hebben van nature een voorkeur voor schoon en bewegend water. Dan is een drinkfontein ideaal! Zie je door de drinkfonteinen-bomen het drinkfonteinen-bos niet meer? Onze catfluencers hebben speciaal voor jou een top 4 samengesteld van de beste drinkfonteinen.

1. Croci aqua drinkfontein

De Ferrari onder de drinkfonteinen is volgens onze catfluencers de Croci aqua drinkfontein. Dit is niet in de laatste plaats te danken aan het strakke design, want het oog wil ook wat. Maar daarnaast is deze drinkfontein ook nog eens van hele goede kwaliteit en doet hij uitstekend zijn werk. Dankzij het dubbele filtersysteem worden onzuiverheden en zware metalen moeiteloos gefilterd net als rare smaakjes en geurtjes. En door de innovatieve sensoren en indicatoren ben je sowieso op tijd met het bijvullen van het reservoir of het vervangen van het filter. Zelfs bij een stroomstoring heeft jouw kat altijd water. Lang leve de techniek! 

Inhoud: 2 liter

Beste drinkfontein croci

2.Petsafe Drinkwell Platinum drinkfontein

Op een verdienstelijke tweede plaats vinden we de Petsafe Drinkwell Platinum drinkfontein. Ook deze drinkfontein heeft eigenlijk alles wat je verwacht van een premium drinkfontein. Het systeem moedigt je kat aan om meer te drinken en het design past schitterend in elk interieur. De Platinum drinkfontein heeft een nieuw klik-deksel om te voorkomen dat deze per ongeluk open gaat en de pomp is zo goed als stil. Wel zo fijn, toch. De Drinkwell Platinum is naast een hele goede drinkfontein ook nog eens een echte eye catcher!  

Inhoud: 1.5 liter

Drinkfontein platinum

3. Petsafe Drinkwell Original drinkfontein

Nog net op het podium op de derde plaats staat het kleine broertje van de Platinum drinkfontein. Deze simpele, maar nog steeds hooggewaardeerde witte Drinkwell Original Pet Fountain gebruikt hetzelfde innovatieve stromend water systeem inclusief koolstoffilter. Je kat heeft dus geen last meer van vies water. Ook zorgt het stromende water voor meer zuurstof, wat het water een stuk lekkerder maakt. Een echte must voor iedere kat zullen we maar zeggen. En qua prestaties minstens zo goed als de Platinum drinkfontein van Petsafe.

Inhoud: 1.5 liter

Drinkfontein

4. Eyenimal waterfontein

Een vierde plaats is zo slecht nog niet. Want deze eyenimal waterfontein is echt een heel goed voorbeeld van een gewoon goede drinkfontein die ook nog eens goed betaalbaar is. De continue stroming van het water moedigt jouw kat aan om te drinken. Ze worden zelfs nieuwsgierig van het straaltje dat je zelf kunt aanpassen op sterkte. Zo schrikken ook de kleinste kittens zich niet direct de pleuris van een enorme straal. 

Drinkfontein voor jouw kat kopen?

Dit is onze top 4 drinkfonteinen voor jouw kat! Heb je wat meer informatie en tips nodig? Check dan waar je op moet letten bij het kopen van een drinkfontein voor jouw kat. Hier lees je alle tips en tricks om zo de best passende drinkfontein aan te schaffen voor jouw kat. 

Verzeker jouw kat of poes vandaag nog!


Met een kattenverzekering dek je jezelf (en je kat) tegen kosten bij ziekte, een ongeval of andere gezondheidsproblemen van je kat. Zo betaal je maandelijks een relatief laag bedrag en verzeker je je kat tegen hoge ziektekosten. Voorkom problemen, sluit een verzekering voor je kat af!

Voordelen van een kattenverzekering:

  • Biedt gemoedsrust
  • Medische kostendekking
  • Financiële bescherming
  • Preventieve zorg

Vind jouw ideale verzekering