De top 4 drinkfonteinen volgens onze catfluencers!

Katten hebben van nature een voorkeur voor schoon en bewegend water. Dan is een drinkfontein ideaal! Zie je door de drinkfonteinen-bomen het drinkfonteinen-bos niet meer? Onze catfluencers hebben speciaal voor jou een top 4 samengesteld van de beste drinkfonteinen.

1. Petoneer slimme drinkfontein

Een slimme drinkfontein? Jazeker! De Smart drinkfontein van Petoneer werkt met een smartphone app die onder andere de waterzuiverheid en het waterniveau monitort en notificaties geeft wanneer het water ververst moet worden. De inhoud van de Petoneer drinkfontein is twee liter, waardoor je meerdere dagen geen omkijken hebt naar de drinkfontein. Bovendien beschikt de slimme drinkfontein over een 3 weg filtersysteem, UV-bacteriedoder en is de drinkfontein stil en energiezuinig. Dit alles maakt dat deze luxe drinkfontein met stipt op 1 staat in onze top 4 drinkfonteinen!  

Inhoud: 2 liter

2. Hagen Catit Fresh+Clear drinkfontein

Op een verdienstelijke tweede plaats: de Hagen Catit Fresh+Clear drinkfontein. Gemaakt van hoge kwaliteit kunststof en roestvrij staal. Je kunt deze drinkfontein heel eenvoudig demonteren om de bovenkant vervolgens zo in de vaatwasser te zetten. Handig toch? De drinkfontein is voorzien van een laagspanningspomp en een filterkussen.

Inhoud: 2 liter

3. Petsafe Drinkwell Original drinkfontein

Deze stijlvolle witte Drinkwell Original Pet Fountain gebruikt een innovatief stromend water systeem inclusief koolstoffilter. Je kat heeft dus geen last meer van vies water. Ook zorgt het stromende water voor meer zuurstof, wat het water een stuk lekkerder maakt. Een echte must voor iedere kat zullen we maar zeggen!

Inhoud: 1.5 liter

4. Hagen Catit drinkfontein

Deze Catit drinkfontein met opvallend uiterlijk stimuleert jouw kat om meer te gaan drinken. Wist je dat dit in de toekomst zelfs aandoeningen als blaasgruis kan voorkomen? Voldoende water drinken is erg belangrijk voor katten. Het water blijft continue in beweging en wordt ondertussen gefilterd. Schoon en vers drinkwater dus, de hele dag! 

Inhoud: 3 liter

Drinkfontein voor jouw kat kopen?

Dit is onze top 4 drinkfonteinen voor jouw kat! Heb je wat meer informatie en tips nodig? Check dan waar je op moet letten bij het kopen van een drinkfontein voor jouw kat. Hier lees je alle tips en tricks om zo de best passende drinkfontein aan te schaffen voor jouw kat. 

Laat een reactie achter